No hi ha manera de espolsar-se de damunt el tema de la venda del València CF. Quan pensàvem que estava tot encarat i a punt de tancar-se, resulta que encara no s´han aclarit. Açò cada vegada més se sembla a una partida de truc, d´eixes que no acaben mai. Pareix que l´envit ja està jugat però queda per resoldre el truc. Com a tota partida de truc, ací pot haver vàries situacions; pot ser que tant Bankia com Lim vagen de ´fallancà´, és a dir , molta carta mediocre i pocs ´triumfos´(poques ´perres´). Pot ser que un dels dos tinga carta però no massa alta (una ´manilleta d´oros´) i no es refia de l´altre perquè les peces importants encara no han eixit. Pot ser vagen carregats els dos, un amb l´espasa i l´altre amb el basto (dime tu qui és el xulo que se´n va amb el basto?). El que està clar és que açò està empardat, i "quan està empardat, la més alta, dalt". Estem en el procés de truque... retruque€ quatre val€ joc fora. Si estem en la recta final i queda una pedra per acabar la partida, en eixe cas mana l´envit. Per favor, ensenyeu l´envit d´una vegada i anem-se´n a dinar que la paella es gela!

No s´enganyem, Peter Lim és un inversor i com a tal, vol el València SAD per a fer negoci i guanyar tots els diners que puga (no és la ´hermanita de la caridad´). En eixe aspecte crec que ho tenim tots clar, no enganya ningú. El major negoci del futbol és la transacció de futbolistes i els drets de televisió, ahi és on, probablement, canalitze els seus esforços. Però Senyor Lim, és hora d´ensenyar les cartes i la ´pasta´, almenys diga´ns quin envit porta, així l´aficionat descansarà una miqueta.

Tampoc s´enganyem, Bankia vol fer negoci i guanyar diners, està espantat perquè el València li deu una ´pastonà´ però no vol perdre a qui ha sigut un dels seus millors clients. Que jo sàpiga, els de Bankia, també tenen poc a vore amb ´las hermanitas de la caridad´. Senyors de Bankia, és hora de vore l´envit.

A tot açò, s´aclariran a l´hora de fer-se les senyes? Ells saben que picar l´ullet i treure la punteta de la llengua per un costat de la boca, no és una insinuació amorosa sinó que tens el basto i una manilla?

El que més ens importa als aficionats és seguir amb les victòries en lliga. Ara toca jugar a Getafe, perdó, toca guanyar en Getafe i oblidar-nos almenys unes hores de Bankia, Lim i Porxinos. Esperem que tot açò no afecte els jugadors i siguen capaços d´estar centrats en la feina. Getafe és un estadi on les últimes temporades hem rascat prou punts, però són eixos partits antipàtics, que si no marques la diferència des del principi, l´equip contrari s´atrinxera en sa casa i comença a ficar-te en problemes. Ho sent sobretot per Guaita, perquè hui desitjaré que li fiquen un carro de gols (quatre estaria bé), però tranquil Vicent, sols ho desitjaré hui. Amunt!