PACO LLUÍS

Equip de 30 minuts

Toca patir en el Calderón? Quan s´acaba la gasolina, s´acaben les idees i l´equip baixa

24.10.2015 | 22:23

Podríem dir que amb les dos victòries recents; 3-0 al Màlaga i 2-1 al Gant, s´han salvat els mobles i gràcies. El València CF necessitava guanyar com fóra i ho ha aconseguit, això és el que importa de veritat, però la sensació que ha deixat l´equip és de mediocritat. Continuem sense generar un futbol convincent i de qualitat, no som capaços de dominar els partits amb autoritat i físicament, no suportem el ritme tot el partit. L´afició continua preocupada i amb la mosca darrere l´orella. No és refia de Nuno ni de la seua gestió i el poquet de crèdit que li queda el mantindrà si els resultats l´acompanyen, però com no entre la piloteta€

Bomba en els morros
L´afició ja s´ha pronunciat i el 100% de persones amb les que he parlat de la situació del València CF, han posat de manifest que no volen Nuno d´entrenador. Torne a dir que « l´afició del València és exigent però no ignorant». L´altre dia parle amb Pilar Zamora, la vilamarxantera que treballa amb mi, i tota indignada em diu «Paco, que et sembla el que Nuno està fent a Negredo? A d´això no hi ha dret, eixe entrenador no sap apreciar el bon jugador que és, que el tiren ja!» i jo pensava «Hola ´gallo´!! Pilar ja ha ensenyat les ungles i comença a arrapar». Com l´exemple de Pilar, hi ha molts aficionats que per altres motius, també apunten en la mateixa direcció, la de l´entrenador. Però Nuno tenia raó quan, referint-se a Negredo, va dir allò de «Va a venir una bomba». El que no sabia és que li anava a esclatar en els seus morros, per això està tractant de desactivar-la. Uff! Encara sort que hem guanyat els últims dos partits€

André i ´Sant Jaume´
La realitat ens diu que el València CF sols té 30 o 40 minuts de bon futbol, o bones intencions futbolístiques, i que solen ocórrer en les primeres parts dels encontres, per exemple davant el Rayo, Bilbao, Lyon, Màlaga, Gante, però quan s´acaba la gasolina, s´acaben les idees, l´equip es desinfla, baixa el nivell i cau en la mediocritat. La bona noticia és que hem recuperat André Gomes, un dels poquets jugadors que donen sentit i entitat al joc de l´equip, ´menos mal que nos queda Portugal´, com diria Siniestro Total. Dignes de destacar són també les aparicions de ´Sant Jaume´, que gràcies a les seues intervencions l´equip ix airós davant el Màlaga i Gante. Què gran, Jaume!

Idees clares del ´Cholo´
Demà finalment, toca partit gran, davant un equip fort que provablement ens mostrarà a quin nivell estem. L´actual Atlético em recorda al València de Rafa Benítez, un equip sòlid, amb les idees clares, molt aguerrit i que sempre és difícil de guanyar. Ocasió immillorable per a espolsar-se el mal rotllo que tenim damunt i apropar-nos a la zona noble de la classificació lliguera.

Una temeritat
Per cert, jo m´emportaria a Negredo i el ficaria de titular, s´han acabat les bobades. Estic amb Pilar: anar al Calderón sense Negredo és una temeritat. Altra alternativa bona seria jugar amb Orban de lateral esquerre i Gayà per davant, així ofegaríem el joc de Juanfran per la dreta. Nuno, tu mateix, ja saps que estàs nominat ´y lo sabes´. Sempre amunt!

Lea más opiniones de colaboradores, aquí

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

síguenos cada día en... 

Enlaces recomendados: Premios Cine