El passat dissabte vaig patir una sensació molt estranya, agredolça. Content pels 3 punts però al mateix temps insatisfet, enfadat i molt decebut amb un València CF que va ser clarament superat, quant a joc, per un Llevant que va demostrar que ficant ordre i ganes és possible generar bon futbol i plantar cara a un equip superior. Com es va notar la mà de Rubi, el nou entrenador del Llevant. Em va cridar l´atenció una de les primeres coses que va fer quan arribà al seu nou equip: va demanar a cada jugador que diguera quina era la seua posició en el terreny de joc i en quines altres podria rendir també. Així de fàcil, va confeccionar un equip equilibrat amb jugadors experimentats i líders del vestidor com Juanfran, David Navarro i Pedro López, amb altres més ràpids i joves. Per circumstàncies que ja coneguem, el València CF s´emportà el partit però el Llevant va recuperar la identitat.

Per altra banda el que va ocórrer el passat dimecres en Champions league davant el Gant, simplement, no té nom. L´apel·latiu que ho defineix és VERGONYA. La vergonya que vàrem sentir els aficionats al València CF i la poca vergonya tant de Nuno com dels futbolistes, que estigueren més pendents de la guerra interna que mantenen que de jugar al futbol, i que va derivar en un espectacle lamentable que demostra que cadascú està fent la guerra pel seu compte, donant una imatge d´equip en descomposició. En la meua opinió els jugadors han pres partit en el conflicte Negredo-Nuno i li estan fent el llit a l´entrenador, per altra banda Nuno li està fent el llit a Negredo i De Paul. Ja sabeu com acaba açò? Com el ball de Torrent, tots vinga la ´galtà´.

Lamente dir que açò no té solució i es fa necessari que l´amo -Peter Lim- entre en acció i pose ordre perquè la situació s´escapa de les mans. Nuno, estàs desorientat, si vols et convidem a una paella en una caseta d´horta, ens fem unes cassalletes, juguem una partida de truc, li peguem foc a uns quants masclets i t´explicarem el que significa el València CF per als seus aficionats. Que estàs en València valent, que ací fem autèntiques obres d´art com són les falles, i després li peguem foc... Però de moment, jo et deixaria en la grada, com has fet amb Negredo i De Paul, i no és una qüestió personal sinó esportiva, perquè estàs demostrant que no dones el nivell per a entrenar a un equip com el València CF. Amb el vent a favor, com ocorria l´any passat, tot és més fàcil i bonic, però quan venen tortes és quan cal demostrar la capacitat d´un bon entrenador.

El Llevant ja ens ha mostrat el camí, cal canviar a l´entrenador i tallar en sec una situació que està ja massa deteriorada i no té solució.

I ara anem a Vigo a jugar contra el Celta de Nolito, Orellana i Aspas. Segur que estaran fregant-se les mans després de vore els últims encontres del València CF. Solament demane una cosa: un altre ridícul no, per favor. Sempre amunt!