El València CF és una caixa de sorpreses. Com diría José Mota, «no hagas números». Després d´unes setmanes de parada per culpa de les seleccions nacionals, i quan tot apuntava a què hauríem de tragar-nos a Gary Neville tot el que quedaba de temporada, la propietat del València CF ens torna a sorprendre amb la destitució del seu entrenador. Què voleu que vos diga? Que ja era hora. Personalment sóc de l´opinió que 007 ´con licencia para entrenar, però no para ganar´, hauria d´haver abandonat el càrrec només caure davant el Barça per 7-0 en l´eliminatòria de la copa del Rei. Això de dir ara «lo siento, creí que estaba capacitado cuando acepté el reto» ha resultat una presa de pèl i una pèrdua de temps. Tots els aficionats ja sabíem que l´anglés no era l´opció ideal per a capgirar una temporada que s´havía ficat costa amunt, perquè estaba més verd que una ceba. Li donàrem el suport que mereix tot entrenador que comença a treballar, però eixe 7-0 en el Camp Nou fou la prova evident que Gary Neville no estava capacitat per a dur endavant un equip de l´envergadura del València CF. «Manolete, si no sabes, pa´ que te metes».

Curiosament, vaig estar en Mestalla quan cantàrem «Nuno vete ya» i als pocs dies despatxaren a Nuno. També vaig estar en Mestalla fa dos diumenges, amb el 0-2 davant el Celta i cantàrem «Gary vete ya» i als pocs dies destitueixen a Gary. Pareix algo paranormal, però enguany, cada vegada que he tingut el privilegi d´anar a Mestalla i he cridat «Nuno o Gary, vete ya» l´entrenador de torn ha estat fulminat de manera immediata. Estic espantat, què no tindré poders per a tirar als entrenadors? Pako -Ayestaran- ves amb compte que si torne a anar a Mestalla i entone la cançoneta, ves fent la maleta que et queden hores per a entrenar al València CF. Bromes a banda, el que està clar és que l´afició és el millor termòmetre del València CF. Són els primers que detecten quan les coses no funcionen i quan comencen els càntics de «...vete ya» això ja no hi ha qui ho pare, com així ha sigut.

Sincerament espere que encara arribem a temps i que el canvi d´entrenador aporte també un canvi de mentalitat en l´equip i, sobretot, millore el seu rendiment. Necessitem punts, com a mínim 6, per si de cas, i a partir d´ahí a planificar la propera temporada. Hui, a l´Insular del UD Las Palmas ens juguem la credibilitat, l´orgull d´un equip gran com és el València CF. No ens podem permetre un partit indolent i tornar a fer riure. Ja n´hi ha prou! L´actitud és innegociable. Jo li demane a Pako Ayestaran que no li tremole el pols a l´hora de fer l´alineació i als jugadors, que no s´arruguen, que lluiten cada baló com si fora l´últim i que no vinguen de buit de Canàries. Volem els tres punts. Amunt!

Más opiniones de colaboradores

.