Hem tornat! El València CF torna a ser l´equip de Nuno i Gary Neville, fent una altra castanya de partit davant un rival que ens va palpar els morros a casa. Quina vergonya passàrem els valencianistes amb eixe 0-2 que ens va clavar el Vila-real el passat diumenge en Mestalla. No sols pel resultat, que va ser més que just, si no per l´actitud dels jugadors i pel plantejament que va fer l´entrenador. Està clar que els jugadors ja estan de vacances i han decidit que Pako Ayestarán no serà l´entrenador del València CF la temporada que ve. Al menys eixa és la sensació que varen transmetre en Mestalla davant el Vila-real. Pako, perquè et deixes a Paco Alcácer en la banqueta? És que no vols que jugue l´Eurocopa? Sàpigues que has sigut molt injust amb el davanter de Torrent i més quan venia de fer 4 gols en els dos encontres anteriors.

Quina diferència tan gran hi ha entre un equip treballat, vertical i que sap a què vol jugar com és el Vila-real, i un equip apàtic, excessivament horitzontal, sense idees, que no és capaç de xutar entre els tres pals en tot l´encontre. Indignant i molt trist. L´afició torna a sentir impotència i, més en vore que no som capaços de competir al mateix nivell que altres equips com Sevilla, Atlético de Madrid o el mateix Vila-real, amb pressupostos semblants o inferiors al teu, i que enguany van estar en les finals de copa, Europa League o Champions League. Pitjor no es poden fer les coses.

Hui toca jugar contra el Real Madrid en el Bernabeu , un encontre que sempre genera expectació en l´afició del València CF i més quan tenim l´oportunitat de fotre-li la lliga. Però, amb quines ganes afrontarem eixe partit després de la ´cacauà´ que fèrem la setmana passada? El R. Madrid es juga la lliga i no es relaxarà, encara que estiga en la final de la Champions, i segur que ix a mossegar. Quina motivació van a tindre els jugadors del València CF si ja estan pensant en les vacances d´estiu? Tan sols em queda l´esperança de què el València CF isca a competir i fer un partit digne, com féu en el Camp Nou davant el Barça. Si foren capaços de guanyar al Barcelona quan pitjor pintava la cosa, perquè no podem repetir victòria en Madrid?

Per cert, això de Peter Lim en la llotja del Bernabeu celebrant la classificació del Real Madrid per a la final de la Champions, és un insult per als aficionats que seguim i sofrim amb el València CF. Alguna persona del club li ho hauria de dir, perquè per la mateixa regla de tres, Lim també voldrà que guanye el R. Madrid la lliga (perquè te interessos amb Cristiano Ronaldo) i no crec que li faça molta gràcia que el València CF guanye en el Bernabeu. És així o no? Digueu-me malpensat però les formes també són importants. Sempre amunt!

Lea más opiniones de colaboradores