Per fi acaba la temporada, una de les pitjors temporades que ha fet el València CF en tota la seua història, que ja és dir. El fracàs del projecte de Peter Lim és una evidència, perquè les coses no es poden fer més malament. El colofó d’aquest projecte haguera sigut baixar a segona divisió, però hi ha una persona que va intercedir de manera providencial, i va evitar que la catàstrofe fora major. Una vegada més, gràcies Voro, perquè solament tu, has mantingut la dignitat de l’equip i, amb el teu trellat hem segut capaços d’eixir del pou. Valga açò com a un xicotet homenatge que et fa un valencianista de cor, que ha patit les ‘nacoretes’ en vore el seu equip afonat en la taula. M’alegre que continues vinculat al club perquè el València CF necessita a gent com tu.

També volguera donar les gràcies a Mateu Alemany, perquè està demostrant que és un home de futbol que sap com fer les coses; firma a un entrenador contrastat, com és Marcelino, renovació i nou contracte a Carlos Soler, nomenament de Voro com a assessor ‘con derecho a roce’, reunió amb els expresidents Manuel Llorente i Pedro Cortés… en fi, que s’ha marcat una línia de treball molt coherent i molt futbolera que espere li donen al València CF el que realment necessita: trellat. Per fi hi ha un cap visible que presenta un pla de treball, que serà més encertat o no, això ho dirà el temps i els resultats, però tenim un pla. Tan sols falta que Peter Lim deixe treballar i es mantinga al marge i no estiga venent jugadors per baix ma, com feu amb Paco Alcácer.

Mercat d’estiu

Els mesos d’estiu se presenten calentets i ahí és on vorem les intencions de la propietat respecte del planter de la propera temporada. Hi ha molta expectació per saber com es gestionaran les baixes i altes de jugadors, perquè ací és on està la clau. Farem un bon equip per a la propera temporada o continuarem amb la política de retalls? Personalment ,crec que si l’amo deixa treballar a Mateu Alemany, Voro i Marcelino, les coses aniran per bon camí. Peter, tu rasca’t la butxaca, fes un bon equip de futbol i estigues tranquil, que els aficionats ens encarregarem d’omplir Mestalla.

Últim partit

Canviant de terç, els tres punts aconseguits davant l’Espanyol m’han ficat ‘burraco’ i m’han fet pensar que guanyar al Vila-real demà a Mestalla és possible, damunt sabent que el conjunt de La Plana està necessitat de guanyar per tal de classificar-se per a l’Europa League. Què voleu que vos diga? Açò em recorda aquell any quan el Vila-real es jugava la permanència en l’últim encontre ací en Mestalla, i al final, es va consumar el descens. Estic convençut que, ‘un altre nano’, anem a aigualir-li la festa al Vila-real. Una victòria seria la millor manera de retre homenatge al bo de Voro, que mereix acabar la temporada per la porta gran. Amuuuunt! I fins la temporada que ve.

Més articles de opinió de Paco Lluís, açi.