Nova temporada al CDB Massanassa, una escola que aquesta campanya compta amb 255 jugadors repartits en 17 equips que competeixen a totes les categories del futbol base. Baix el lema «Entrena, aprèn i diverteix-te», l´escola treballa per a què els seus membres practiquen esport tot el relacionat amb aquest: exercici, entreteniment, convivència? Tenint en compte que la competició és un element més en l´activitat esportiva.

Aquesta temporada és Paco López el director esportiu de l´entitat. En aquest cas estarà ajudat pels coordinadors Sergio Sendra, en futbol-8, i Juan Lora, en futbol-11. Però, a més a més, el club compta amb un fisioterapeuta professional i un entrenador específic per als porters.Tots els jugadors segueixen un control d´evolució tant d´aspecte físic, tècnic i de conducta que és valorat per una comissió encarregada, amb reunions periòdiques amb entrenadors i tècnics. També s´ha de tenir en compte que al llarg de la temporada es realitzen reunions, xerrades i conferències educatives relaciones amb el futbol, tant amb els mateixos futbolistes com amb els seus pares i familiars.

A més del treball diari amb els jugadors, al CDB Massanassa hi Ha moltes més activitats. Quan finalitza la temporada, el club organitza el TIFUT (Torneig Internacional de Futbol), una competició que ja és un referent en el món del futbol base per la seua excel·lent organització i la qualitat dels equips que participen a escala nacional i internacional. D´altra banda, els jugadors que volen millorar les seues habilitats tècniques poder inscriure´s en els CampusMassFutbol que es realitzen en Setmana santa i quan finalitza la temporada. En ell col·laboren grans professionals i tècnics qualificats. El president de l´entitat, Luis Giner, i la seua directiva, es mostren orgullosos del treball que s´està realitzant per a que aquest projecte continue creixent. El que seria impossible sense el recolzament de totes les entitats col·laboradores, especialment, de l´Ajuntament de Massanassa.