La situació mediàtica que viu l´Huracán no sols afecta el primer equip. La seua escola també sofreix les conseqüències d´una nefasta gestió econòmica en l´entitat rojiblanca. Encara que no en son les millors condicions per a gaudir de la pràctica esportiva, els xiquets que formen part d´Huracán segueixen donant la cara on verdaderament importa, dins del terreny de joc. Aquesta jornada, tan sols el Cadet B no va aconseguir la victòria a casa. L´empat a dos gols davant El Planter va ser l´únic resultat en el qual el rival va traure punts del camp Nova Vida. Unes instal·lacions ubicades a Torrent i on els membres de les categories inferiors van rebre la negativa d´utilitzar-les des del 9 de novembre gràcies a impagaments.

La resta d´equips van guanyar els seus partits, on destaquen tant el Cadet A i l´Infantil A. Ambdós conjunts van endossar quatre gols al Don Bosco B, amb uns marcadors de 4-1 i 4-0 respectivament. Per altra banda, l´Infantil B també va aconseguir el triomf per 2-1, enfront d'un El Planter que es situa a l´última posició de la classificació.

Finançat pels pares

El moment que travessa l´entitat valenciana ha necessitat una ajuda econòmica que han hagut de fer els pares per tal de què els seus fills continuen formant part de l´estructura de l´escola rojiblanca. Encara que l´autofinançament no ha servit perquè se solucionen els problemes que tenen les categories inferiors. La causa d´aquesta situació és que els pares veuen com els seus pagaments -inscripció, quotes mensuals o compra d´equipatge-?no són oferits per a satisfer les despeses dels seus equips. Els motius d'aquestes sospites se centren en què no es paguen les instal·lacions o als tècnics, per exemple l´entrenador del Cadet A fa tres mesos que no cobra. Aquestes conductes fan que els pares s´ho prenguen com una falta de respecte, perquè les solucions que han buscat com l´absorció de l´equip per altra entitat fins al final de la temporada o demanar la fitxa i la baixa federativa als jugadors han sigut denegades. A més saben de la dificultat de trobar equip a aquestes altures del curs. I és que encara que els pares es dirigeixen al president d´Huracan, aquesta figura té un vuit legal. La dimissió que va presentar Carlos Sanchis aquest dissabte encara no és efectiva de manera oficial. Així que s'haurà d'esperar que es prenga una decisió.

Les plantilles juvenils, que ja no juguen a Torrent sinó a Catarroja, van haver de disputar els seus partits com a visitant, amb diferent fortuna. Dels tres equips, el Juvenil A va perdre el seu duel davant el Llevant per 2-1. Amb aquesta derrota, Huracan queda igualat a punts amb l´esquadra granota. Per la seua banda, el Juvenil B va guanyar al Celtic Elx per 0-1, mentre que el Juvenil C es va portar els tres punts de casa del Portuarios per 0-2.