L'ESCOLA

Una escola humil però amb un gran creixement

El Sporting de Manises va nàixer en 2013 amb la intenció de fer que diversió i esport es combinen

10.12.2015 | 20:40
Una escola humil però amb un gran creixement
Una escola humil però amb un gran creixement

La del Club de Futbol Sporting de Manises és una escola que es va crear per l´amor als xiquets, al futbol i a la localitat. Es distingeix per ser humil i per tenir uns objectius establits i dirigits.

D´aquesta manera, totes les persones que la formen tenen un fi en comú. És a dir, que els xiquets i xiquetes gaudir jugant a futbol i es divertisquen aprenent a ser bons esportistes i millors persones. Pot sonar a tòpic, però és el que representa una escola que compte amb un gran grup humà, encarregat de dur endavant aquest projecte.

Així és normal i evident que el creixement del Sporting de Manises siga constant, que el treball del dia a dia es veja recompensat. Perquè el millor premi per a aquesta escola és veure que des de l´any 2013, en què fou fundada, fins avui en dia han passat de tenir sols un equip amateur a comptar amb nou combinats diferents. I és que si en el seu primer any d´història sols competien amb un equip, la temporada següent ja varen inscriure a quatre grups diferents. Fins i tot el Juvenil va aconseguir, en el seu primer any de vida, guanyar el campionat de Lliga en Tercera Regional.

Aquesta temporada el bot ha sigut encara més important. Perquè l´entitat que presideix Encarna Román té huit equips inscrits en federació. Però, a més a més, compten amb un grup de querubins que garanteixen la supervivència del club de Manises.

Més activitats
El passat estiu, el Sporting Manises va organitzar el I Torneig d´Estiu de futbol-11 en categories infantil, cadet i juvenil. Hi participaren Imposibles Levante, Mislata UF, UD Paterna i els amfitrions. A més, els equips del Sporting també acudeixen a altres tornejos o altres activitats esportives, com la I San Silvestre Solidària de Manises, a la que no faltaren el passat any.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

síguenos cada día en... 

Enlaces recomendados: Premios Cine