oltes són les escoles de futbol base que amb l´arribada del Nadal preparen activitats extres. Tornejos solidaris, Campus o, inclús, un berenar o un soparet per a celebrar que el Pare Noel o els Reis Mags estan molt a prop. Alguns clubs són tan afortunats que inclús reben la visita de les Seues Majestats. Són dies molt especials, tant que la competició federada es deté.

No obstant això, en la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana treballaran de valent en aquestes dates i també estan preparant algunes cosetes per a eixos dies. Entre totes crida l´atenció el concurs de postals nadalenques que han llançat. Podran participar tots els jugadors federats en categories de base i formació de futbol i futbol sala. És a dir, des d´infantils fins a prebenjamins. Tot aquell que vulga participar, ha d´enviar el seu dibuix escanejat en format jpg o pdf a ffcv@ffcv.es. La postal ha d´estar ambientada amb el futbol i el Nadal. A més, tots els que participen en aquesta iniciativa entraran en el sorteig de regals per part de la FFCV.

Des d´aquest suplement us convidem a participar d´aquesta iniciativa, perquè és una bona manera de deixar de costat l´activitat esportiva -que de vegades és necessari- sense abandonar del tot el teu esport favorit. També convidem a tots els que ni els dies de festa volen deixar de jugar a futbol, que participen en tornejos amb caràcter solidari. D´eixos en els quals s´aporta aliment o joguets per als més necessitats, per a eixos xiquets i xiquetes que passaran el Nadal sense rebre cap regal.

Perquè si alguna cosa s´aprèn amb la pràctica del futbol base és que és un esport molt solidari, on la companyonia és un dels valors que més es vol fomentar. On el respecte als altres és fonamental. I en aquestes dates tan assenyalades que estan a punt d´arribar, s´ha de tenir en compte que a tots els xiquets els agradaria jugar, en un futur, en Primera Divisió, però ho aconsegueixen sols uns pocs; que a tots els xiquets els agradaria tindre un baló per a jugar, però, desgraciadament, cada vegada són més els que no s´ho poden permetre. Així que, si per Nadal, estem tots més conscienciats, que siga durant aquests dies quan ajudem als altres. I si fem un dibuix per a la postal on estiguen representats eixos valors?