Dos caps de setmana sense competició federada és molt de temps per als equips de futbol base. No han faltat, no obstant això, els tornejos nadalencs, com els celebrats a València, Burjassot, Massanassa o Sueca, entre altres localitats.

Un dels més especials va ser el 'Operació quilo', on es va complir l'objectiu que era recollir aliments per a ser enviats a Casa Caridad. Més de 500 quilos serviran per a alimentar a les famílies més necessitades. Després de dos dies intensos de bon futbol i millor organització, l'Aleví de segon any del Paiporta es va proclamar campió. Segon va quedar el Salgui.

En un gran ambient i amb un Infantil i un Toni Puchades plens d'espectadors es va celebrar el IV Trofeu Daniel Maño de Futbol-8, a Sueca. Al torneig assistiren els familiars de l'homenatjat, el director esportiu del Sueca, Cristian Castells, el president de l'entitat José Carmona i el regidor d'esports, Vicent Baldoví. En querubins va guanyar l'Algemesí, segon va ser el Cullera i tercer, el Sueca. Precisament els amfitrions foren els campions en categoria prebenjamí, on el Cullera tornà a quedar en segona posició i el Promeses Sueca va ser tercer. En categoria benjamí, el Sueca va tornar a repetir èxit. La UE Gandia quedà per darrere i el Sueca B completà el podi. Finalment, entre els alevins guanyà la UE Gandia, mentre que Sueca i Promeses Sueca també pujaren al podi com a segon i tercer, respectivament.

A Burjassot també es va viure un dia molt especial el passat 27 de desembre, en la celebració del I Torneig Doroteo de la Plaza Buena, per a prebenjamins. A més dels amfitrions, també participaren Los Silos CF, Llevant UE, CD Acero, Torre Levante CF, UE Sedaví, UD Paterna i Salgui. Un dia en el quàl regnà l´harmonia i el bon rotllo.