Des de 2011, treballant per el futbol base de barri. Eixa és la filosofia que s'extrau de la unió del CF Benicalap i el Sant Roc-Benicalap va néixer el CF Unió Esportiva Benicalap. Amb el groc dels primers i el blau dels segons es va crear un nou escut, un nou símbol per a aquest barri de la ciutat de València. Una escola que, amb el pas dels anys, s'ha convertit en un referent del futbol base valencià.

Tant és així que en quatre temporades completes en marxa han aconseguit cinc títols en diferents categories. El curs 2011/2012 el Benjamí A es va proclamar campió de Lliga, un èxit que va repetir també l'equip amateur, amb ascens a Primera Regional inclòs. La temporada 2013/14 Cadet A i Infantil A aconseguiren l'ascens a Primera Regional. Una campanya més tard feia el mateix el Juvenil A, en pujar a Primera Regional. Va ser en aquesta última temporada, amb l’arribada a la presidència de José Vicente Morales i l’entrada a la direcció i coordinació esportiva de Julio Martínez i Emilio González, respectivament, quan es va crear un context fantàstic per a què la formació dels futbolistes vaja acompanyada de bons resultats en totes les línies A de fútbol-11.

Pel que fa als objectius esportius per a la temporada 2015-2016, l’escola busca mantenir a l'Amateur i al Cadet en Primera Regional i aconseguir l’ascens del Juvenil a la nova Lliga Preferent; a més, l’objectiu del Juvenil B és pujar a Primera Regional.

D’altra banda, en futbol-8, s’està treballant per a què els primers equips arriben a l’elit del futbol base valencià, és a dir, als grups A de les diverses categories. Ho volen aconseguir a través de l’evolució dels jugadors més xicotets. Pel que serà fonamental el paper d’entrenadors i familiars, perquè són els pilars bàsics per a què el desenvolupament vaja acompanyat d'un bon ambient. Aquest és el context idoni per a què els continguts apresos es deixen veure sobre el terreny de joc.

El parc de Benicalap és on es congreguen jugadors, tècnics, familiars amb la màxima il·lusió. Perquè aquesta és una de les claus de l'escola. Ja ho diu la dita del club: un club, un barri, una il·lusió. Eixa és la filosofia de l’entitat que els està fent créixer en els últims anys i que, esperen els faça progressar molt més en els pròxims cursos.