ÚLTIMA HORA
LA CONTRASUPERFBASE

Mètodes revolucionaris a l'escola de l'Atlètic Foios

El canvi de distribució als seus planters ha provocat una evolució positiva en els seus futbolistes

26.01.2016 | 12:36
Mètodes revolucionaris a l'escola de l'Atlètic Foios

A l´Horta Nord hi ha un club que pot dir en orgull que té tres equips líders a les seues categories. Parlem de l´Atlètic Foios i la seua línia A que demostra tindre una gran capacitat per atraure el talent d´un poble que va patir molt amb la desaparició de l´antic Foios C. D.

Amb tres anys d´història el nou club ha sabut nàixer des de zero i hui és una escola puntera a la comarca pel seu rendiment. Uns resultats que no eren prioritaris, però que el canvi metodològic que s´ha aplicat aquest curs fa que haja tingut efecte amb molt bona productivitat. Els preparadors del Foios van decidir a principi de temporada variar la distribució clàssica per edats a fer-ho pel talent de cada xiquet. Així afavoreixen la seua progressió en rodejar-los de jugadors amb un nivell semblant. Aquesta idea va ser refusada pels pares de manera inicial. No és fàcil separar els grupets d´amics a cada equip, ni tampoc les afinitats dels mateixos pares, però el resultat final ha donat la raó als tècnics foiers.

Encara que no es desitja rendiment fins a aplegar a Cadets, l´evolució positiva dels xiquets demostren la credibilitat d´aquest mètode, ja que es veu un bon desenvolupament sobretot a la línia C.

Un Foios 100% foier
Tot està pensat perquè l´Amateur estiga representat per futbolistes formats a l´escola, i que puguen ser verdaders ambaixadors de Foios; no com antigament on és jugava a Tercera Divisió, però només dos o tres jugadors eren del poble.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

síguenos cada día en... 

Enlaces recomendados: Premios Cine