Bones noticies. El millor golejador cadet de tota Espanya juga açì, a la Comunitat Valenciana. Concretament en el FB Alfara del Patriarca, del Grup 1 de la Segona Divisió. El seu nom és Alex Frances i lidera la classificació de màxims golejadors de la coneguda ara com a Copa Coca-Cola a nivell nacional.

Fins ara, Alexandre porta 58 gols amb el seu equip, set més que el primer perseguidor en un llistat de més de 38.500 jugadors que, com a mínim, han marcat aquesta temporada un gol. No és, per cert, la primera setmana que Alex va el primer al ranking nacional, tot un orgull per al seu equip i els seu pares.

Entre els primers deu classificats han fet 448 dianes i Alex, imparable davant les porteries contraries, és l´únic representant de la Federació Valenciana entre ells. La Federació andalusa, amb quatre jugadors, és la primera, encara que el davanter d´Alfara és el primer i en molt d´ avantatge a mès gràcies al seu olfacte.

La competició cadet a nivell nacional està formada per més de 4.000 equips i 100.000 jugadors cadets (entre 15 i 16 anys). El Real Zaragoza va ser el campió en l´última edició desprès de guanyar per 1-0 a la selecció de Murcia en la final disputada a Mareo.