Per als xiquets que van saltar al Ciutat abans de l´inici del partit davant el Barcelona no existeixen ni represàlies, ni desemparament ni la lluita per la dignitat professional que els seus mentors han reclamat en el manifest de la discòrdia. El ´Que gran és ser xicotet´ va sonar amb més força que mai en la setmana de la rebel·lió en l´escola. Ells són el veritable ´Orgull Granota´. Casualitat o no, però aquesta demostració de l´esperit de les categories inferiors va coincidir amb la visita de l´equip que més focus acapara. El somriure dels menuts va fer oblidar per unes hores la convulsió que es viu a la Ciutat Esportiva de Bunyol. Ara ja ni els magnífics resultats amaguen que el mètode s´ha deteriorat. Que fa falta un canvi.

Quico Catalán està recaptant informació, escoltant totes les versions, que encara li queden. No prendrà mesures dràstiques: ni hi haurà càstig als que van signar l´escrit ni David Salavert serà cessat immediatament, ni tampoc hi ha hagut ratificació, perquè en la cúpula d´Orriols ha assegut fatal conéixer al detall una realitat distorsionada pels èxits. Quico entén que no és el moment d´execucions, tenint en compte que la situació del primer equip, en zona de descens, preocupa i molt, a més amb el futur del director esportiu en interrogant.

Al marge de la crispació es troben els xiquets. La satisfacció més gran està en la branca de cadets i infantils. El cap de setmana vinent hi ha Derbi d´Autonòmics davant el VCF per donar un altre pas cap al somni de ser campions. I el passat, el Cadet A va encadenar 18 victòries consecutives. Són tots capdavanters, menys el Cadet D. També és primer el Juvenil C i el Prebenjamí A. I L´Aleví B és el segon en un grup en el qual tots els equips tenen un any més i és el menys golejat.