Aquest dissabte al Poliesportiu Municipal de ´La Pedrera´ es van viure uns dels derbis més importants de l´Horta Nord. El C. E. El Puig va enfrontar els seus conjunts Aleví B i Benjamí B davant el Puçol, localitat limítrofa amb el poble de la Muntanya de la Patà. Amb una victòria dels més menuts i un empat dels majors, el quadre verd va tindre un matí d´alegries pel bon futbol practicat per tots els seus futbolistes, encara que obtenir resultats no és l´objectiu de l´escola. La progressió dels seus jugadors és el principal propòsit dels tècnics que assumiren fa quatre temporades la gestió d´un equip que fins a eixe moment era dirigit per l´Ajuntament. Aquesta comesa ha fet que els pugencs augmenten el seu rendiment dins de la formació que plantegen. Amb una distribució per edats, els dirigents d´El Puig tracten de tindre equips anivellats, dins dels criteris de repartiment, per tal de tindre planters competitius i futbolistes que en un futur puguen continuar la seua progressió en clubs d´elit, sense deixar de banda una educació amb valors personals.

I és que a El Puig tenen una política participativa, on tots els seus nanos juguen independentment de la seua qualitat. La confiança en els xiquets és màxima, tant que sempre tracten de què els menuts desenvolupen l´aspecte mental del joc. Al principi de temporada els coordinadors van implantar unes bases on s´afavoria l´evolució del pensament dels nanos a l´hora de jugar a futbol, és a dir que el jugador pense les coses i trobe una solució al problema en qualsevol acció.

El Cadet, sinònim d´èxit

Amb l´objectiu de l´ascens, els cadets omplen la grada de públic cada cap de setmana. No és l´únic planter que marxa en posicions capçaleres, el Juvenil lidera el seu grup. Altres com l´Infantil A o el Benjamí B evolucionen i competeixen de manera positiva encara que tenen la manca de jugar contra gent d´edats superiors. El futur de l´entitat és bo pel gran nombre de jugadors que formen l´escola i les magnífiques instal·lacions del Poliesportiu.