Benimaclet va viure un matí de retrobaments, veïns que feia anys que no es veien van coincidir a l´esmorzar que va preparar l´Sporting a l´antic camp de ´Las Fuentes´, verdader i històric terreny de joc del quadre verd-i-negre. La ´picaeta´ va servir per a fer una recollida simbòlica d´enderrocs en unes terres a vessar de plantes i males herbes, i per donar a conéixer a tot el veïnat que tenen un camp de futbol adjudicat des de 1996. L´antiga banda del F-7 i la línia de fons del F-11 es va endreçar gràcies a l´ajuda de tot el barri, tenint vora unes 250 persones presents durant l´acte.

L´importància de recuperar un estadi per a tot el veïnat va fer que la majoria s´apropara per a recordar antigues èpoques del club. Amb la col·laboració d´entitats del barri com el ´Col·lectiu Terra´, l´Associació de Veïns i la de Comerciants, la Caixa Popular de Benimaclet i les falles Padre Alegre-Enrique Navarro, Poeta Asins Alegret Puzol, Barón de San Petrillo-Leonor Jovani, Poetas Anónimos-Real de Gandía i Federico Mistral-la Murta. A més, els jugadors amb passat, present i futur de l´Sporting van participar de l´arreplegada. Altres com el Club de Rugby Estudiantes van ajudar i ensenyar el seu esport als menuts.

El retrobament va servir per a recordar la història del quadre de Benimaclet, tant que tots els que acudiren entraven per l´antiga porta del recinte que feia més de sis anys que no s´obria, una obertura que és un símbol de l´oblidat que estava el camp. La gent va dur el menjar i el club la beguda, en un acte que va ser molt emocionant per tornar a veure xiquets jugant a futbol als terrenys i es va viure amb escepticisme per la presència de representats polítics. Esperem una prompta solució per recuperar ´Las Fuentes´.