El Club Deportivo Rumbo és el millor exemple de que amb pocs recursos es pot fer un gran treball. Sense dubte la filosofía d’aquesta entitat i la labor del seu president, Antonio Gómez Árboles, ha permès un creiximent imparable en els últims quatre anys. «El nostre espérit és el d’una gran familia», afirma el president de l’escola.

El futbol és important, pero el club dóna més importancia a crear una unió i un estil propi que tracte de prevaldre el bon joc i a més l’educació dels futbolistas. En aquesta evolució com a jugadors i persones, els técnics tenen una funció vital. Els resultats són importants, sobretot en les categories de futbol 8. Els jugadors en aquestes edats han de desenvolupar el seu nivell competitiu i al mateix temps entendre que és simplement un joc que aporta una sèrie de valors fonamentals per al dia a dia. Per això, des del Club Deportivo Rumbo també es mostren propers a les famílies, amb les quals realitzen tres reunions durant la temporada per informar dels avanços i dels aspectes importants en els casos particulars.

En aquest sentit el Club Deportivo Rumbo és exemplar i això li ha permès, amb la confiança que transmeten, duplicar el nombre de jugadors i de plantilles. L'entitat compta amb fins a 21 equips de Futbol Base, una suma que demostra la grandesa d'un club referent a València.

En aquest sentit, el futur d’aquesta entitat sembla estar assegurat gràcies a uns arrels que han estat fomentades en els últims anys. Els èxits arribaran i a més ho faran en un ambient immillorable, el qual es pot gaudir en tots els entrenaments, on els futbolistes evolucionen i gaudeixen a parts iguals.

Per tot això, el CD Rumbo segueix superant-se setmana a setmana en una altra temporada que acabarà amb un resultat positiu i favorable per demostrar de nou que aquesta família segueix creixent en tots els àmbits.