L'ESCOLA

El CD Rumbo és com una gran familia

El club ha duplicat el nombre de futbolistes en els últims quatre anys gràcies a la seua filosofia

08.03.2016 | 12:15
El CD Rumbo és com una gran familia

El Club Deportivo Rumbo és el millor exemple de que amb pocs recursos es pot fer un gran treball. Sense dubte la filosofía d´aquesta entitat i la labor del seu president, Antonio Gómez Árboles, ha permès un creiximent imparable en els últims quatre anys. «El nostre espérit és el d´una gran familia», afirma el president de l´escola.

El futbol és important, pero el club dóna més importancia a crear una unió i un estil propi que tracte de prevaldre el bon joc i a més l´educació dels futbolistas. En aquesta evolució com a jugadors i persones, els técnics tenen una funció vital. Els resultats són importants, sobretot en les categories de futbol 8. Els jugadors en aquestes edats han de desenvolupar el seu nivell competitiu i al mateix temps entendre que és simplement un joc que aporta una sèrie de valors fonamentals per al dia a dia. Per això, des del Club Deportivo Rumbo també es mostren propers a les famílies, amb les quals realitzen tres reunions durant la temporada per informar dels avanços i dels aspectes importants en els casos particulars.

En aquest sentit el Club Deportivo Rumbo és exemplar i això li ha permès, amb la confiança que transmeten, duplicar el nombre de jugadors i de plantilles. L'entitat compta amb fins a 21 equips de Futbol Base, una suma que demostra la grandesa d'un club referent a València.

En aquest sentit, el futur d´aquesta entitat sembla estar assegurat gràcies a uns arrels que han estat fomentades en els últims anys. Els èxits arribaran i a més ho faran en un ambient immillorable, el qual es pot gaudir en tots els entrenaments, on els futbolistes evolucionen i gaudeixen a parts iguals.

Per tot això, el CD Rumbo segueix superant-se setmana a setmana en una altra temporada que acabarà amb un resultat positiu i favorable per demostrar de nou que aquesta família segueix creixent en tots els àmbits.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

síguenos cada día en... 

Enlaces recomendados: Premios Cine