La tercera edició del torneig de futbol base Pedro López es va jugar al Sant Gregori de Torrent i va confirmar que s'ha convertit ja en una competició que any darrere d'any va guanyant prestigi a l'àmbit local. Amb la participació de 57 equips que representaren a 33 escoles diferents de la nostra Comunitat, el programa del torneig començà el divendres 25 de març amb la fase de grups de les categories aleví i infantil, el dissabte 26 s'aplegà a la fase de grups en categories benjamí i prebenjamí i el diumenge 27 les finals de totes les categories així com el lliurament de guardons.

El mateix Pedro López, jugador professional que dóna nom al torneig i que actualment juga al Llevant UE, estigué present en les instal·lacions signant autògrafs i vent en directe les evolucions del jóvens jugadorst.

En les diferents categories hi hagué també diferents campions a excepció de les dues més menudes, les de prebenjamins i benjamins de primer any, on un dels equips amfitrions, el Torrent CF, va fer doblet. En categoria infantil el campió va ser el Ciutat de Benidorm; en alevins de segon any el Massanassa; l'Avant Aldaia guanyà en alevins de primer any; i l'Atlètic Amistat en benjamins de segon any.

Més enllà de l'inqüestionable valor esportiu del torneig, el ben cert és que l´ambient festiu de la competició li donà un caràcter lúdic que els xiquets i també els pares gaudiren. Com a conclusió es podria parlar d'un èxit dins i fora del terreny de joc amb, a més, una climatologia que ha acompanyat en tot moment, vora 700 participants han passat per les instal·lacions durant els tres dies... i el compte enrere fins a la quarta edició ja ha començat.

La mort d´Álvaro Zamora colpeja la ciutat de Torrent

La mort d´Álvaro Zamora colpejà ahir el futbol torrentí tan sols un dia després que el torneig Pedro López finalitzara. El mateix Torrent CF, club al qual va jugar Álvaro fins que per motius de salut va haver de deixar la pràctica del futbol, en assabentar-se de la tràgica notícia va fer públic ahir de vesprada a les xarxes socials un breu però emotiu comunicat: ´Ha mort Álvaro Zamora de 17 anys i exjugador del Torrent CF. Les més sinceres condolències a familiars i amics´. Álvaro, que als darrers anys ja no jugava, lluità contra una greu malaltia i encara i això sempre va mantenir contacte amb el futbol i amb alguns dels seus excompanys fent algunes activitats inclús periodístiques. Des de Superdeporte traslladem també les nostres condolències a familiars i amics. DEP.