La Selecció Valenciana juvenil (sub-18) va dur a terme ahir a Picassent la penúltima sessió preparatòria prèvia a la fase final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials. Els jugadors que entrena José Gimeno juguen la seua semifinal el divendres a les 12.30 hores davant el País Basc (vigent campió tant en categoria cadet com juvenil) en el camp 'Ciutat d'Alcalà' de la localitat sevillana d'Alcalà de Guadaíra i eixiran en AVE el dijous des de València.

Ahir tan sols pogueren anar setze jugadors a l'entrenament perquè tant Manu Morlanes com Iván Martín estan treballant aquestos dies amb la Selecció Espanyola de la categoria, però tot apunta a què dem´à dimecres, en la que serà l'ultima presa de contacte abans de viatjar també a Picassent, estaran ja els díhuit jugadors convocats definitius per Gimeno.

La sub-18 vol tornar a guanyar un títol que ja va ser nostre als anys en 2014 amb Vicent Medina com a tècnic i també anteriorment a l'any 2012 baix les ordres de Pepe Real. En el cas que la valenciana es classificara per a la final, jugaria el diumenge a les 11.30 hores davant el guanyador de l'encreuament Andalusia-Madrid.