L'Sporting Benimaclet ja té un compromís polític perquè se solucione la seua històrica reivindicació i poder disposar d'un camp de futbol-11 en condicions. Sense conéixer-se els termes exactes de la solució en qüestió, el termini que s'ha establit -siga la que siga la solució que s'aplique- és fins a la fi de l'any natural 2016. Llavors, cal que estiga com a mínim començada la solució al problema.

Dijous passat sis representants del club van comparéixer en el ple de l'Ajuntament de València, on el grup municipal de Ciutadans, mitjançant del seu regidor Manuel Camarasa, va presentar una moció demandant l'actuació en l'antic camp de Les Fonts -la reivindicació era que s'habilitara i condicionara eixe antic i històric terreny de joc, ara abandonat-. L'Sporting Benimaclet, per mediació del seu president, Daniel, va prendre la paraula en la part final del ple de l’Ajuntament, en nom també de l'Associació de Veïns i l'Associació de Comerciants del barri, tornant a recalcar la històrica demanda veïnal i incidint novament en la seua necessitat i beneficis per a tots.

Davant aquesta moció i la posterior exposició, el PSPV, de la mà dels seus regidors Maite Girau i Vicent Sarrià, va proposar una alternativa que és comprometre's a trobar una solució que al menys estiga començada abans que acabe l'any. Eixa proposta va comptar amb els vots a favor de tots els grups polítics, excepte l'abstenció del Partit Popular. S'estableix per tant un compromís que significa un pas més cap a l'objectiu del barri.

El club, ha aconseguit el suport de tot un barri per a poder comptar amb un camp de futbol-11 de gespa artificial després de més de 20 anys de promeses incomplides. El somni fet realitat, hui està més a prop i en l’entitat tenen la sensació de que ara de veres es pot estar prop d’una solució definitiva, encara que després de tant de temps també hi ha un punt de desconfiança. Volen que les paraules siguen fets.