GALA

Els més 'Importants' del futbol comarcal

Alzira acollí el divendres la gala de La Ribera, La Safor, La Costera, La Canal, La Vall d´Albaida i La Vall d´Aiora

25.10.2016 | 13:05
Els més 'Importants' del futbol comarcal

Un any més, i ja són dinou, la delegació comarcal de la FFCV lliurà el passat divendres els seus premis ´Importants´ de la temporada. L´acte reconegué la tasca feta per jugadors, àrbitres, directius, equips i col.laboradors, tant al futbol regional i futbol base com al futbol sala de les comarques de La Costera, La Canal, La Vall d´Albaida, La Vall d´Aiora, La Ribera i La Safor. Un merescut fi de festa, que va tindre lloc a Alzira i contà amb la presència de més de 400 persones.

Hi hagué quasi un centenar de guardonats, entre golejadors, menys golejats, millors jugadors, campions o equips que s´han guanyat pujar de categoria al terreny de joc. No obstant això, molts més ho han merescut a la delegació de futbol més nombrosa de la Comunitat Valenciana.

Rafa Payà fou un dels protagonistes de la nit. Va rebre el premi ´Important´ con a màxim golejador de Segona Regional per tercer any consecutiu; aquest, encara més merescut que els anteriors després de sofrir una greu lesió.

Joan Onrubia també s´endugué un bon grapat d´aplaudiments, com a guanyador d´una de les recompenses més destacades: a la trajectoria esportiva. A la seua carrera, que conclou ara, ha jugat a La Pobla Llarga, Valencia, Albacete, Ontinyent, Dénia, Catarroja, Onda, Benigànim, Alberic, Cullera Quart, Castellonense i sobre tot Alzira, d´on s´ha convertit en un referent als últims anys. Meji, exfutbolista del conjunt ribereny, s´emportà un altre dels premis.

A nivell de futbol base, les dues escoles que varen gaudir exequo del major reconoixement foren Oliva i el esmentat Alzira. Ambdues han empatat en nombre de campionats aconseguits a la present temporada, a la qual ha sigut premiat com a planter revelació el Ciutat d´Alzira. El CF Agullent s´emportà la corresponent recompensa a l´esportivitat pel seu bon treball.

La desinteressada feina feta per hòmens i dones tingué el seu reconeixement als ´Premis Llavor´. També l´arbitratge, quasi sempre qüestionat. A les categories més altes, Carlos Ramírez Gomis i Francisco Javier Fernández s´endugueren el premi al millor assistent i àrbitre de Segona B, respectivament. Un d´ells podría arribar a Segona en breu.

s àrbitrn este evento se otorgarán los premios ´Importants´, signo de reconocimiento a los mejores jugadores, árbitros, directivos y equipos. También condecorarán a las personas y empresas que han colaborado con la delegación, la que más equipos y jugadores agrupa de toda la Comunitat, con un total de 12.000 jugadores repartidos en 576 equipos, y 185 árbitros que han intervenido en más de 13.000 encuentros esta temporada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

síguenos cada día en... 

Enlaces recomendados: Premios Cine