ÚLTIMA HORA
Muere el piloto Nicky Hayden
GALA

Els més 'Importants' del futbol comarcal

Alzira acollí el divendres la gala de La Ribera, La Safor, La Costera, La Canal, La Vall d´Albaida i La Vall d´Aiora

25.10.2016 | 13:05
Els més 'Importants' del futbol comarcal

Un any més, i ja són dinou, la delegació comarcal de la FFCV lliurà el passat divendres els seus premis ´Importants´ de la temporada. L´acte reconegué la tasca feta per jugadors, àrbitres, directius, equips i col.laboradors, tant al futbol regional i futbol base com al futbol sala de les comarques de La Costera, La Canal, La Vall d´Albaida, La Vall d´Aiora, La Ribera i La Safor. Un merescut fi de festa, que va tindre lloc a Alzira i contà amb la presència de més de 400 persones.

Hi hagué quasi un centenar de guardonats, entre golejadors, menys golejats, millors jugadors, campions o equips que s´han guanyat pujar de categoria al terreny de joc. No obstant això, molts més ho han merescut a la delegació de futbol més nombrosa de la Comunitat Valenciana.

Rafa Payà fou un dels protagonistes de la nit. Va rebre el premi ´Important´ con a màxim golejador de Segona Regional per tercer any consecutiu; aquest, encara més merescut que els anteriors després de sofrir una greu lesió.

Joan Onrubia també s´endugué un bon grapat d´aplaudiments, com a guanyador d´una de les recompenses més destacades: a la trajectoria esportiva. A la seua carrera, que conclou ara, ha jugat a La Pobla Llarga, Valencia, Albacete, Ontinyent, Dénia, Catarroja, Onda, Benigànim, Alberic, Cullera Quart, Castellonense i sobre tot Alzira, d´on s´ha convertit en un referent als últims anys. Meji, exfutbolista del conjunt ribereny, s´emportà un altre dels premis.

A nivell de futbol base, les dues escoles que varen gaudir exequo del major reconoixement foren Oliva i el esmentat Alzira. Ambdues han empatat en nombre de campionats aconseguits a la present temporada, a la qual ha sigut premiat com a planter revelació el Ciutat d´Alzira. El CF Agullent s´emportà la corresponent recompensa a l´esportivitat pel seu bon treball.

La desinteressada feina feta per hòmens i dones tingué el seu reconeixement als ´Premis Llavor´. També l´arbitratge, quasi sempre qüestionat. A les categories més altes, Carlos Ramírez Gomis i Francisco Javier Fernández s´endugueren el premi al millor assistent i àrbitre de Segona B, respectivament. Un d´ells podría arribar a Segona en breu.

s àrbitrn este evento se otorgarán los premios ´Importants´, signo de reconocimiento a los mejores jugadores, árbitros, directivos y equipos. También condecorarán a las personas y empresas que han colaborado con la delegación, la que más equipos y jugadores agrupa de toda la Comunitat, con un total de 12.000 jugadores repartidos en 576 equipos, y 185 árbitros que han intervenido en más de 13.000 encuentros esta temporada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

síguenos cada día en... 

Enlaces recomendados: Premios Cine