La temporada s'està acostant a la fi a Rafelbunyol i l'escola de futbol local ha arredonit un any positiu. Enguany per primera vegada s'ha tornat a fer equip femení i a més a més s'ha complit un objectiu que deixa ben clar el creixement progressiu de l'entitat, ja que també per primera vegada el club ha tingut tres línies d'equips en cada una de les tres categories de futbol-8 (prebenjamins, benjamins i benjamins) i totes elles han donat la cara.

'Monti' és el director esportiu de l'entitat que ens parla dels objectius que té aquesta escola: «En les categories de futbol-8 òbviament el que busquem és fer una tasca més educativa que competitiva. Valors com la puntualitat, el respecte o, en general, l'esportivitat, els treballem cada dia... i també ho fem amb els equips de futbol-11, encara que quan els xiquets es van fent més majors busquem també alguns objectius esportius...però sense oblidar mai l'educació».

Aquest cap de setmana (dies 10, 11 i 12) el poble de 'Rafel' viurà la seua festa particular amb la cloenda de l'exercici. Es juga el campionat que organitza el club per als seus xiquets més menuts en categories prebenjamí, benjamí i aleví. Tots gaudiran d'una jornada per a recordar després d'un any en el qual el benjamí A ha quedat tercer classificat del seu grup; el prebenjamí B segon; i les xiques del femení han quedat campiones i pugen.

Curiosament tots els equips del club estan formats majoritàriament per jugadors naturals d'aquest xicotet municipi, encara que també hi ha alguns de pobles veïns. L'única excepció és l'esmentat equip femení, el qual compta amb un nombre elevat de xiques de fora amb un mèrit especial perquè té una barreja de xiquetes en edats cadet, juvenil i amateur que han format un equipaç.

'Monti' compleix el seu segon any de la seua segona etapa en el club i un dels objectius que es va fixar ja l'ha complit. La meta era fer que pujara el nombre de xiquets a l'escola i actualment tenen ja vora 255 llicències tramitades... i volen més. De fet, per a la temporada vinent s'està estudiant la possibilitat de fer un tercer prebenjamí i un segon equip cadet perquè cada volta són més els xiquets i els pares que demanen informació sobre horaris i planificació de cara al curs 16/17.