Amb un gran somriure, la maleta plena de records després d´un viatge inoblidable i una medalla penjada al coll. L'escola del Col·legi Salgui va visitar la redacció de SUPER després d´una gran experiència que ha situat a aquest conjunt del barri Sant Marcelino en la elit del futbol europeu.

El Col·legi Salgui va disputar un torneig, del 13 al 16 de maig, que va concentrar a França a tots els campions nacionals. Allí es van enfrontar al Basilea, Hertha Berlín o Hellas Verona, grans pedreres europees. Malgrat açò, els futbolistes van demostrar un nivell excepcional i van plantar cara en tots els partits. Va ser precisament davant el conjunt suís quan va acabar la seua experiència, en semifinals, després d'una derrota per la mínima. No obstant, els futbolistes van arribar a la redacció de SUPER amb un somriure enorme i la sensació d´haver gaudit d´una de les millors experiències de la seua vida.

Molts dels protagonistes van destacar que era la primera vegada que tenien l´oportunitat de viatjar amb avió o tenir contacte directe amb cultures tan diferents. Abans de marxar-se, els jugador del Col·legi Salgui ja preguntaven al seu entrenador si anaven a entrenar eixa mateixa vesprada i és que aquestes futures estreles no volen parar mai de donar puntades a una pilota.

Per la seua banda, el cos tècnic i el president, que també varen estar en la redacció, destacaren que més enllà dels grans resultats dels jugadors, el millor és l´ambient que es respira dins d´un grup magnífic.