Conten els responsables de 'Los Imposibles Levante' que va ser en la dècada dels setanta quan els mentors del club van acudir a Federació Valenciana a inscriure l'equip amb un altre nom que incloïa la paraula 'Llevant' i es van trobar amb una negativa rotunda: «Ens van dir que hi havia un deute pendent d'un club amb eixe nom i que era 'Impossible' donar-ho d'alta. Automàticament, allí mateix, van decidir que canviaven el nom i que l'anomenarien 'Los Imposibles Levante'». Així va nàixer l'entitat l'any 1971 i hui, més de quaranta anys després, segueix donant guerra.

Vicent Pellitero és el seu vicepresident i, al mateix temps, director esportiu. Tant ell com la resta de membres de l'organigrama del club tenen clares les prioritats del club: «Nosaltres hem de formar als xavals com a persones, abans que com a futbolistes. El que menys ens importa són els resultats... i no obstant això l'any que ve tindrem en Preferent un juvenil i un cadet. Serà el nostre èxit dins de la modèstia d'aquesta entitat».

Colaboradors del València CF

La zona de la Malva-rosa -juguen en el camp que hi ha situat allí, on sempre han estat establits- és la que nodreix majoritàriament de jugadors a un club que, per circumstàncies de les quals no volen parlar massa en l'entitat, enguany farà un gir radical a la seua essència originària. 'Los Imposibles Levante' hereten part del seu nom, així com els seus colors, del Llevant UE. A més, estan assentats en una zona de marcat caràcter i tradició granota... però han deixat de ser recentment equip filial del Llevant UE i quasi de forma immediata es van a convertir en equip col·laborador del València CF. Després de diversos contactes, ja han aconseguit un acord que solament falta rubricar: «Estem pendents de signar els contractes i ja està. Amb el Llevant no arribem a un acord, i no per motius econòmics, així que cadascun es va anar per la seua banda».

Actualment tenen 13 equips de base i un amateur que juga en Primera Regional, amb un volum de 300 xiquets i, encara que han de compartir el camp, són una de les referències del seu districte i inclús del futbol de la província de València. Tenen la ferma voluntat de continuar gaudint del futbol, del bon futbol, vora mar Mediterrani. Han demostrat que és possible.