La del Contaudit-Almàssera CF és una escola de futbol relativament jove amb només huit anys d'experiència que, encara i la seua curta edat, ja té un equip cadet i un equip infantil en primera regional i això parla de la bona salut esportiva d´aquest modest però alhora atractiu projecte.

Amb eixos dos equips esmentats anteriorment també tenen un juvenil a Segona Regional amb expectatives fortes d'aconseguir un ascens aquesta temporada o en un futur no massa llunyà. El projecte de Contaudit Almàssera CF no ha parat de créixer perquè aquesta temporada el club compta amb noves incorporacions tant en jugadors com en tècnics i coordinadors que li estan donant a l'entitat molta importància i han fet pujar el seu nivell qualitatiu. Eixos ja són canvis importants a l'entitat, encara que a l´hora que el projecte va avançant, es preveuen més canvis per a millorar sempre.

A poc a poc

A poc a poc estem parlant de què actualment al camp Municipal d'Almàssera treballen un total de catorze equips (quatre de futbol onze i deu de futbol huit) amb un volum importat ja de vora 258 xiquets. L'objectiu principal del club dirigit per José Mari Amatías i coordinat per Paco Elías és la «formació integral dels jugadors sense oblidar la importància de la competició, on tot tipus de jugador té cabuda en aquesta escola». Eixa és una de les pedres angulars. Les característiques dels xiquets mai els han de deixar fora de joc, encara que una vegada dins del club l´objectiu és que milloren eixes esmentades característiques per a intentar aconseguir competir de la millor forma.

El futbol a Almàssera en els últims anys li ha retallat terreny al bàsquet, un esport molt arrelat a aquesta població. De fet, el primer equip de la localitat fins fa no massa temps lluitava amb poblacions de molta major demografia a Regional Preferent. Eixa etapa deixà una empremta a la localitat i els rectors d'aquest modest Contaudit-Almàssera CF no obliden que el més important de tot són els xiquets, els jugadors: «Tenim una estructura esportiva on el més important és el jugador i tot es posa a disposició d'ells perquè el jugador tinga la sensació de què es el més professional possible».

Sessions de treball perfectament planificades i programades pels tècnics, material adequat als diferents trams de la temporada, caràcter competitiu sense deixar de banda la formació personal i diversió, molta diversió, són les claus d'aquesta gran família que és el Contaudit-Almàssera CF i que no para de créixer. L´objectiu de cara al curs que ve és tindre un major nombre de xiquets però, per damunt de tot, que qualitativament el nivell siga superior. El prioritari la qualitat a la quantitat... i això no vol dir que sols juguen els millors. Al Contaudit juguen tots per a què tots siguen millors en el futur.