Molt ha plogut des de l'any 1999 quan a Bonrepòs i Mirambell va nàixer el torneig 'Pepe Valls', el pioner a la província de València en el que fa referència al futbol base entre campions. De fet, enguany el seu eslògan és: 'L'autèntic torneig en el qual es decidirà qui és el campió de campions'.

El camp de 'El Canó' de Llíria acollirà la dihuitena edició d'un torneig que ha passat ja per distintes seus com l'esmentada de Bonrepòs, El Planter, Mas de la Grava, Torre Levante, Massamagrell o Riba-roja i que serà presentat i sortejat el pròxim dia 4 de juny al saló d'actes de l'ajuntament edetà.

L'organització de la competició implica un elevat grau de complexitat i prova d'això és el mecanisme. A mitja temporada ja contacten amb tots els equips potencialment campions dels seus grups en les tres categories federatives de futbol-8 (prebenjamí, benjamí i aleví), i és a final de temporada quan els equips que volen renuncien a jugar-lo i en cas de no poder anar el campió de cada grup, va el segon o el tercer successivament. Així es conforma a les tres categories un quadre amb 26 campions, cinc segons millors classificats i un equip amfitrió convidat. Són 32 equips en total en cada categoria que juguen en dissabte en huit grups de quatre equips dels quals passen a la jornada dominical els huit primers i els dos millors segons classificats. El diumenge es juguen dos grups de cinc equips, tots contra tots, i els dos primers juguen pel campionat la final; els dos segons pel tercer i quart lloc; i així successivament també.

Enguany les categories prebenjamí i benjamí juguen els dies 11 i 12 de juny, i la categoria aleví els dies 18 i 19, i els sortejos seran dirigits per a dividir les categories en grups de primer i segon any.

En aquella primera edició del Torneig, a l'antic camp de terra de Bonrepòs, només jugà la categoria aleví. Era el primer any que es jugava a futbol-7 i Ricardo Arias era l'entrenador del València CF, que amb Pepe Pla com a millor jugador va ser campió. Juan Bernat, Pedro Chirivella, Lato o Carlos Soler també passaren per aquest torneig en edicions posteriors... i els que queden encara per passar.