En el món del futbol és habitual observar el que succeeix dins del terreny de joc però no se li presta massa atenció a les instruccions que donen els entrenadors fóra del mateix. En un vestuari, un tècnic és a més del mestre en aquest esport, una persona que ha de tractar d'aportar valors als seus jugadors, sobretot en el futbol base.

En Sant Marcel·lí, els querubins van gaudir aquest cap de setmana d'una xarrada en la qual els entrenadors i el delegat van voler posar especial atenció a tot el que afecta a un jugador abans, durant i després del duel.

El primer entrenador, Guillem Calatayud, el seu segon, Borja Pérez, i el delegat Jordi Calatayud, van rebre als seus jugadors amb una mica de fruita i a més van deixar que els familiars estigueren presents en el discurs previ a l’enfrontament del dissabte.

En aquest sentit, els entrenadors varen buscar que les famílies foren partícips d'una xarrada educativa i formativa que va més enllà del futbol i que cerca traslladar un missatge relacionat amb tres pilars bàsics; l'alimentació, el descans i l'esportivitat. Amb aquesta filosofia, els més xicotets no solament evolucionen en l'esport, sinó en un aspecte global i que a més els beneficiarà en el seu creixement.

«En la dieta dels esportistes, i sobretot en els xiquets, han d'estar presentes les proteïnes, els carbohidrats, els minerals, les vitamines, els greixos, la fibra i l'aigua. Abans dels partits s'ha d'evitar consumir begudes amb gas, llet i els seus respectius derivats», explica una de les pàgines que van donar els tècnics als familiars i jugadors. Un altre dels consells donats per Guillem, Jordi i Borja va ser el de què s'ha de menjar si el partit és al matí o bé si és a la vesprada o al migdia.

Després de la xarrada, els jugadors es van posar les botes i van saltar al terreny de joc on van demostrar un nivell fantàstic de joc i a més van anotar diversos gols de gran factura.Malgrat aquest gran esforç, l'equip rival els va anotar el gol de l'empat en l'últim minut d'un partit que controlaven per 3-2. No obstant açò, com els han ensenyat els seus entrenadors, els jugadors del Sant Marcel·lí van donar la mà al rival i es van marxar orgullosos. Amb el punt aconseguit, els familiars d'un i altre equip van aplaudir l'actitud de tots els jugadors.