Quan enguany es feren càrrec de l'escola de Castellar-L'Oliveral Pau Barrio i José Ramón Álvarez, el primer objectiu era que els xiquets no se n'anaren. Ho han aconseguit amb molt de treball i oferint xicotets detalls atractius per a mantenir una escola que compta amb 120 jóvens jugadors que majoritàriament són d'aquesta xicoteta pedania de València.

A l'hora de parlar d'objectius per als jóvens jugadors, els actuals gestors obertament parlen de «aprendre els valors d'aquest esport». De fet, a l'únic equip que li demanen resultats esportius és al juvenil que pujà a Segona Regional l'any passat i que, per l'edat dels jugadors, és dels pocs equips que pot comptar amb jugadors de fora.

Un dels missatges que de fet envien des-de'l club és el de què les portes de l'entitat «estan obertes a qualsevol xiquet, de Castellar-L'Oliveral o de fora, que desitge jugar al futbol...».

Encara que la prioritat és la que és, enguany a Castellar-L'Oliveral s'han esforçat en què tots els entrenadors de l'escola siguen titulats. Això no vol dir que els xiquets vagen a guanyar més partits, però sí que garanteix que els tècnics tenen una formació per a dur a terme la seua tasca en les millors condicions possibles.

El millor exemple en l'entitat és el Benjamí B, que actualment és el tercer classificat del seu grup a només tres punts del líder. En aquest equip hi ha deu jugadors amb edat benjamí de primer any, als que s'afegeixen altres quatre que encara són prebenjamins però que juguen amb els més majors cada setmana. A principi d'any cal repartir els recursos pels distints equips i encara que en aquest equip s'hagueren de fer comptes, el resultat ha estat més que positiu i els xiquets estan gaudint tots els caps de setmana.

Al Camp Municipal -que tots els caps de setmana es divideix en dos camps de futbol-8- juguen un total de nou equips comptant amb l'amateur que està en Regional Preferent i tot i que enguany no han pogut tindre cap representant en categoria infantil, en l'entitat estan segurs de què per a l'exercici 16/17 el nombre d'equips i xiquets va a créixer. Serà el premi al bon treball que estan fent.