Tornà la competició de futbol-8 amb un partit trepidant en el qual Cracks y Los Silos donaren un gran espectacle amb molta intensitat. Els locals s´avançaren prompte amb gol d´acció col·lectiva en la qual Bote va aprofitar un rebuig després de passada de Óscar.

Però com passa habitualment en els grans partits, l´equip ferit es va créixer i Los Silos li va donar la volta al tanteig amb dues accions de qualitat i caràcter.

L´empat a un (1-1) va ser una jugada espectacular. Félix va fer el gol després de fer-li un barret a un rival, amb la cuixa fer el control orientat amb un bon xut batre a Martin que res pogué fer.

Los Silos estava molt crescut en eixa fase del partit i prova d´això, res més començar la segona part en un contracolp de llibre el conjunt de Burjassot es posava per davant i somniava amb la victòria.

Era un partit brutal, amb alternatives. Tot indicava que el conjunt visitant havia tret un avantatge quasi definitiu, però eixe moment donà peu a la reacció local definitiva. L´empat tornà al marcador en una jugada en la qual Dani li passà la pilota a Ernesto qui, en el mà a mà, va fer el 2-2 amb habilitat amb la seua cama esquerra.

Cracks ja anava descaradament a pel triomf i en una falta lateral que el porter local rebutjà, encara en la segona jugada Izan va dibuixar un gran remat de cap a centrada de Dani per a fer el 3-2, un gol que molt probablement va ser la clau del partit.

La sentència definitiva aplegà quan faltaven cinc minuts per a què l´arbitre assenyalara la fi del partit en una acció molt similar, encara que en aquesta ocasió va ser Óscar qui es va aprofitar d´un altre rebuig per a fer una perfecta vaselina.

Amb dos gols d´avantatge, Cracks es va fer fort davant un Los Silos que mai es deixà anar en el partit i que fins al xiulet de l´àrbitre estigué lluitant tots els balons a l´hora que els pares de tots dos equips, molt actius en la banda, no paraven d´animar als seus fills.

Així el partit anava aproximant-se a la fi i el resultat final va ser de 4-2 per al conjunt local, encara que les sensacions de tots dos equips foren positives perquè en cap moment es va veure desigualtat al terreny de joc i queda clar que seran dos equips que enguany donaran guerra en qualsevol camp.

A més, l´encontre avançà sense cap incident i amb total esportivitat... que és prioritari sempre que es parle de futbol base, d´esport i en general de qualsevol acte social.