Partit molt igualat malgrat la diferència que al final va reflectir el marcador. El At. Amistat, ben tancat arrere, va saber plantar cara a un Alboraya superior que va aprofitar un únic desajust de la defensa visitant per a avançar-se prompte en el marcador i posar-se per davant en el partit.

Eixa acció va arribar en un xut dur de Rubo des de fora de l'àrea. No obstant això, poc després una pressió dalt en la qual va furtar la pilota Alfonso va servir per a retornar la igualada després de batre aquest de tir creuat al porter de l'Alboraya que res va poder fer.

Va ser la millor fase del conjunt visitant que va poder fins i tot avançar-se en una bona ocasió d'Aspas que el meta local, Galdo, va aturar amb una gran intervenció.

Amb empat es va arribar al descans i en la represa les coses van estar igualades fins que Xente, després d'una bona jugada colectiva per banda esquerra i una espectacular assistència de José de taló, va culminar amb xut creuat per a tornar a avançar als ´xufers´ en el marcador. Eixa va ser l´acció que va decantar el partit perque fins a eixe minut els visitants volien anar inclús a per el partit si sels presentava alguna opció al contracolp com la que varen tindre.

Poc més tard, Sergio López a l'eixida d'un córner va sentenciar en el primer pal amb una molt bona rematada i ja en les acaballes, amb el partit ja resolt, Fosati va culminar una vertiginosa contra amb un tir ras creuat que va donar al Alboraya com a guanyador d´un molt bon partit jugat per dos equips amb estils diferents, pero amb una intenció clara de guanyar amb les seues ferramentes. La difèrencia no va ser tan gran.