Aquesta és una d'eixes històries que fan que el futbol base siga cada vegada més gran, no pels gols ni per les jugades, que també, sinó pels detalls de pura humanitat.

En la primera jornada de la Superliga en categoria benjamí fa dues setmanes, en el partit Roda-Tavernes Blanques, el jugador local Nacho Quiles es va trencar una monyica com a conseqüència d'un colp fortuït. L'acció es va produir prop de la banqueta visitant i allí, el tècnic del Tavernes, José Luis Escobar, es va adonar ràpidament que la lesió era important.

No tindrà que operar-se

El partit a partir d'ací es va desenvolupar amb normalitat, però en acabar José Luis va preguntar pel jove i l'única notícia que tenien era que l'havien portat a l'hospital. A partir d'ací, José Luis, mijançant d'un excompany que actualment està jugant en el primer equip del Roda, es va posar en contacte amb l'entrenador i amb el pare de Nacho Quiles per a interessar-se per l'estat del jugador. Les notícies, dins de la gravetat que implica una fractura, eren tranquil·litzadores perquè Nacho havia d'estar quatre o cinc setmanes amb escaiola, però s'havia lliurat de l'operació.

El dimarts següent els jugadors del benjamí A de el Tavernes en el seu primer entrenament van fer un cartell i van posar com es veu en la imatge superior per a enviar ànims al que quatre dies abans havia sigut el seu rival. La imatge se'ls va fer arribar de forma privada tant a l'entrenador de l'equip com al pare del futbolista, que ja es recupera, segur, amb un poc més d'ànim…