El passat dia 7 de l'actual mes, es va celebrar en les instal·lacions del Camp Municipal de Malilla, la presentació del CD Malilla per a l'actual temporada 2016/17, la qual va resultar tot un èxit corroborat per la gran quantitat d'assistents a la mateixa (1.100 persones) amb la presència de la Sra. Regidora de Salut, Benestar Social i Esports Donya María Teresa Girau, així com del Secretari General de la Federació Valenciana de Futbol, Don Salvador Gomar Fayos. Estaven davant el començament d'una nova temporada, la qual cosa en el CD Malilla representa un gran bot tant en quantitat de jugadors com en qualitat de les seues prestacions.

Aquesta Escola fundada l'any 1969, ha aconseguit arribar en quatre temporades al cim de la capacitat de les seues actuals instal·lacions, en passar de vuit equips a 24 en l'actualitat amb un total de 348 jugadors. Un creixement exponencial per a una escola de barri.

Des de la Direcció Esportiva i Directiva s'han marcat uns objectius basats en la humilitat, respecte i una suma de valors que fan a aquesta una escola de moda, la qual cosa comporta uns resultats mai pensats amb anterioritat, tant pel canvi d'instal·lacions de Direcció Esportiva, havent aconseguit una pujada vertiginosa amb un colofó esportiu quan aconseguiren guanyar la Copa Federació el passat 29 de maig amb el Benjamí C.

La Direcció Esportiva, composta per Javier Sáez Carrillo com a Director d'Escola; Quique Horta Vivó com a Director de Metodologia; i Francisco Cid Orellana com a Coordinador d'Escola, unida al gran esforç realitzat per la directiva, la direcció de la qual i coordinació està dirigida per Juan Miguel Cerdán Hernández, han aconseguit innovar la gestió diària i reforçar les labors didàctiques del club amb programes informàtics que unifiquen i milloren la gestió dels entrenaments diaris, facilitant-los a tots els entrenadors titulats que tots estiguen unificats i mantinguen un alt valor esportiu i educatiu.

Projecció i transició

Actualment està considerada una de les Escoles amb major projecció en tota la Comunitat i conforme a açò i basant-se en la perspectiva de creixement, consideren que la temporada actual serà la de transició cap a la inauguració d'un nou Camp de Futbol-11 promès per les autoritats competent, que unit a l'actual, conformaran la gran escola que el Barri de Malilla en plena expansió urbanística, es mereix i està demandant pel seu increment demogràfic. El CD Malilla no para de crèixer...