Aquest cap de setmana passat en molts camps de la província de València i de la Comunitat es va dur a terme un respectuós minut de silenci en memòria de Diego Campos, jove futbolista del CDB MassanassaDiego CamposCDB Massanass, el qual va faltar recentment als sis anys d'edat després de lluitar contra una dura malaltia.

La seua mort va commocionar a tots els sectors del futbol valencià i mostra evident són les condolences expressades per diversos clubs, entre ells el València CF mitjançant una coneguda xarxa social: ‘El @valenciacf desitja mostrar les seues condolences a familiars i amics de Diego Campos, així com a l'entitat del @CDBMassanassa’.

El passat dia 12, de fet, el seu club va dur a terme un torneig benèfic en el seu honor malgrat que unes hores abans van tindre coneixement del tràgic desenllaç dels esdeveniments. Encara i Així, el club va voler agrair a tots els clubs i persones que prengueren part a l'homenatge la seua presència mitjançant una carta que en SUPER reproduïm íntegrament.

Des de la capçalera ens unim a les condolences a amics i familiars.