El matí del passat diumenge dia 6 de novembre es va celebrar en el Camp Municipal d'Esports, amb un temps magnífic, la Presentació del C.D.B. Massanassa-Escola de Futbol. Els al voltant de 230 jugadors que formen el club junt amb els delegats i entrenadors van eixir al camp segons se'ls anomenava per megafonia, sent aplaudits pel nombrós públic (familiars i amics) que omplia les grades i finalitzant amb la foto de tots els components de l'Escola.

A la festa de la presentació es va unir el Massanassa C.F. que milita en Regional Preferent. Els seus jugadors van eixir al camp a l'estil ‘Champions’, acompanyats dels jugadors més jóvens de l'Escola. Els equips Juvenil A i Cadet A no van poder participar per estar a la mateixa hora en competició oficial i de fet, encara que la prioritat és la formació, enguany els objectius esportius a l'entitat estan molt clars. A soles es demana que tant el juvenil en Preferent, com el cadet i l'infantil en Primera i l'aleví A al grup A de 'Superliga', mantinguen les seues categories.

El President Luis Giner va instar els jugadors que s'ha de seguir esforçant-se, divertint-se i que es senten orgullosos del club al qual pertanyen, i als pares que donen suport i col·laboren amb els entrenadors i tècnics perquè tots són titulats i estan capacitats.Per part del Regidor d'esports Paco Comes va manifestar el suport de l'Ajuntament al club i l'agraïment a la Directiva per la manera altruista amb què es preocupa d'aquest projectet.

Finalitza l'acte l'Alcalde Vicente Pastor que va animar a tots els jugadors perquè continuen practicant el seu esport favorit i que a més de ser escola de futbol siga també on puguen aprendre valors cívics de respecte i convivència. El lema del club és ‘Entrena’t, aprén i diverteix-te’.