Aquesta és la primera temporada que treballa a Catarroja l'escola 'Club de Fútbol Athletic Unión Catarroja', dins d'un projecte com ara és el 'Proyecto Unión' singular i únic a València.

En aquest club juguen tots els que volen perquè la seua tasca és treballar amb el futbol adaptat i el futbol amb cadira de rodes al mateix temps que amb el futbol convencional. Deu equips de futbol de xiquets amb diversitat funcional (és a dir, de xiquets sense cap discapacitat) té aquesta escola que José Hernández, tècnic titulat amb una discapacitat derivada d'una malaltia rara denominada 'fiebre mediterránea familiar' amb la seua parella, Alba Sospedra, va ser qui va dur avant aquesta iniciativa que al poliesportiu de la localitat treballa per a què tots puguen gaudir del futbol amb el treball del Director Esportiu i Tècnic local, Antonio Sanchis.

El passat divendres tenien entrenament Sergio de 17 anys i Héctor de 7, els quals tenen una discapacitat i habitualment treballen amb Hugo i Tomás dins del grup reduït. El terme 'inclusiu' implica un objectiu clar per a aquesta entitat i és que els xics amb udiscapacitat apleguen a jugar en les competicions convencionals, que puguen conviure la gent amb discapacitat junt amb la gent que té diversitat funcional. El divendres, de fet, tots els porters de l'escola convencional treballaren amb Sérgio i Héctor... i tots contents. L'objectiu està prop.