La família del CD Rumbo i en general tot el futbol base i amateur valencià viu aquests dies atent a l'estat de salut de Juanma Gómez, un dels entrenadors del benjamí D de l'entitat i també jugador de l'equip amateur, que el passat dimecres es va trobar mal mentre s'entrenava amb els seus companys i a hores d'ara es troba ingressat a l'Hospital General de València en coma induït.

Juanma, ja al camp de futbol, va comentar als companys que es trobava mal i primer es va assentar en terra per a després passar directament a gitar-se. Immediatament companys i membres del cos tècnic s'acostaren a ell i es va posar en alerta tot el protocol. La simptomatologia no era la pròpia d'un mareig sense importància i, encara que inclús s'aplegà a dur el desfibril·lador, també es detecta que no era un problema coronari tampoc.

Es va cridar al 112 perquè acudiren les assistències i el jugador-entrenador va ser traslladat d'urgència a l'hospital anteriorment esmentat. On quedava ingressat. Des de' dimecres el cor de la gent del futbol està en un puny. El diagnòstic diu que Juanma, de 21 anys, va patir un vessi cerebral i això ha fet que als darrers dies hagi hagut de passar dues vegades pel quiròfan.

Les notícies que arriben des del club i l'entorn del jugador, dins de la gravetat, són positives perquè encara que Juanma continua en el coma induït, els metges pensen que té possibilitats de superar aquest problema sense que li queden empremtes o mals al cervell. Inicialment la prioritat era salvar la seua vida i per això hagué de ser operat, però ara el que es busca és que les conseqüències siguen mínimes.

Detall del seu company

Com no podia ser d'altre mode, tota la gent de l'escola del club el té present i la prova són les múltiples manifestacions d'ànim per a Juanma. Els xiquets de l'aleví A de l'entitat es feren una fotografia aquest dissabte amb un rètol d'ànim per a ell, encara que probablement el detall més emotiu el va tindre Adrián Gallego, altre dels entrenadors de la base de l'entitat i company al primer equip de Juanma Gómez, que va voler jugar aquest cap de setmana amb el dorsal 15, el del seu company que encara continua ingressat a l'hospital.

Pràcticament Juanma ha fet tota la seua carrera esportiva al CD El Rumbo, encara que un any també estigué al Torrefiel, un club que també ha manifestat els seus ànims al jugador i al seu entorn, recordant-lo amb un missatge en l'acte de la presentació.

Aquest és un partit complicat per a Juanma però ell ja ha fet el primer gol aguantant, la gent que l'estima el segon donant-li el seu suport... i en SUPER m segurs que aquest partit el guanya.