Partit tens i emocionant el jugat en Los Silos en el qual el Burjassot començà controlant i gràcies a eixe domini aplegà abans del descans el primer gol, fet per un dels protagonistes del matí.

Després d'una combinació entre Joan i Roberto, va ser aquest últim qui amb la puntereta va fer el gol després d'anar-se per velocitat.Els locals tenien avantatge al marcador, però l'equip de Víctor Añón encara i anant per darrere tingué sempre la intenció de tindre la pilota i, de fet, van trenar dues bones jugades, una d'elles en la qual la pilota s'estavellà al travesser, amb bones finalitzacions de Pablo Morales i Luis Miguel.

Diferència mínima

Començava la segona part amb renta mínima local i en una treta de cantó va ser Pablo Pérez qui amb una excel·lent cabotada al primer pal tornava a dur la igualtat al tanteig i li tornava a donar emoció a un partit molt igualat en tots els sentits.

Els dos equips volien tindre el baló i donava la sensació de que es sentien forts per a anar a pel triomf, però el Burjassot, davant la seua gent en Los Silos que els demanava que ho donaren toto, féu un pas endavant enfront d'un Bonrepòs ben tancat, fins que una acció en la qual el Burjassot va furtar un baló estigué molt ben aprofitada pel conjunt local.

Eixa va ser l'acció definitiva en la qual, amb moltíssima velocitat i amb un remat suau pegat al pal, de nou Roberto va fer el gol que li donava el triomf al seu equipEncara quedava un poc de partit i encara que Yago, Pablo i Jonathan ho intentaren per al conjunt de Bonrepòs i Mirambell, la defensa local estava ja molt forta i no va deixar-se sorprendre.

Tornen a jugar hui

Els punts es quedaren a Burjassot per a un equip que hui tornarà a jugar un partit de lliga ajornat que té pendent davant del Beteró i que li dona la possibilitat, en el cas de guanyar, de donar un pas molt important perque dels tres que ha jugat fins ara ha guanyat dos... i vol estar dalt.