Divendres passat dia 4 de novembre va tenir lloc l'acte de presentació del Torrefiel Athletic Club Esportiu en el camp de futbol 8 que té el barri de Torrefiel.

El club, que compta en aquesta temporada amb 21 equips aglutinats en només un camp de futbol 8, ha hagut de deixar a jugadors fora de la pràctica esportiva per aquesta raó d'espai. Té dos equips de querubins, dos prebenjamines, cinc benjamins, cinc alevins, tres infantils, un cadet, un juvenil, un femení i un amateur.

L'acte va comptar amb una massiva assistència de familiars, amics i veïns d'aquests més de 320 integrants d'aquesta família en la seua setena temporada, en el qual en aquesta ocasió es va destacar la importància dels porters i per descomptat la dels educadors-entrenadors. Varen ser també molt emotives tant les paraules pronunciades pel nostre capità de l'amateur cap al recentment desaparegut Juanma, que la temporada passada va jugar en el club i que comptava amb molts amics i companys a l'entitat (fins i tot el seu inseparable primer Toni).

Aquell dia Juanma lluitava per tirar endavant amb tot el suport i afecte de tots els integrants del club, encara que dies més tard es va conéixer la fatal notícia. Des de'l club, òbviament, lamenten la seua pèrdua perquè el seu somriure i alegria sempre quedaran en el record.

En una escola en la qual des dels seus humils inicis s'ha vingut treballant en els valors de l'esport, especialment en el respecte, la tolerància i l'esportivitat, el moment més aplaudit de la tard-nit va ser quan al costat de membres de l'Associació de Veïns de Torrefiel es va reivindicar la necessitat d'espais esportius en Torrefiel, un poliesportiu i més concretament el tan necessitat camp de futbol 11, perquè tota l'escola ha d'emigrar per a poder disputar els seus partits de futbol 11 fóra del barri. Va per a 30 anys sol·licitant-ho als governants i autoritats, i els prop de 2.000 assistents a l'acte van corejar el «Camp de futbol 11 ja per a Torrefiel».