Malilla i Jules School jugaren un excel·lent partit el dissabte en el qual els locals s'endugueren els punts, encara que els visitants donaren la cara i tingueren les seues opcions.

Començaren de fet millor en el partit els xiquets del col·legi britànic per intensitat, per actitud i per pressió, i en el minut 5 Álvaro es va inventar un remat en el qual pogué marcar, però Ian va fer la primera gran aturada del matí per a salvar al seu equip.

Pareixia que el control era del Jules School fins que despertà el Malilla amb una passada llarga que un defensa visitant va tallar amb la mà dins de l'àrea originant una pena màxima que no va desaprofitar Carrión amb molta solvència. Amb aquest gol els locals, que fins eixe moment no estaven massa bé, aconseguiren el control del partit i en un contracolp Alejandro Galán va mostrar la seua capacitat de definició fent el 2-0.

El partit aplegava al descans i en la segona part arribà la sentència amb un gol de Mario en un xut molt llunyà i amb molta alçada que es va enverinar a poc a poc i va sorprendre al porter visitant després de fregar el travesser.

El Malilla, amb un treball col·lectiu i solidari espectacular, va manar al partit i de les huit jornades que ha jugat fins ara ha tret tres empats i cinc victòries. Es manté invicte en l'actual temporada encara que dissabte passat va tindre davant a un oponent que mai va abaixar els braços en el partit.

Pau pogué fer gol per a un Jules School que amb 3-0 al marcador va disposar d'un penal a favor ben llançat per Patri, però en el que Ian de nou es va lluir fent una gran aturada. El Jules mereixia el gol. El buscava Endika amb xuts llunyans i va ser ell qui primer va estavellar un baló al travesser i qui a la fi trobà el gol de l'honor que feia un poc de justícia en un partit que es va tancar amb un altre contracolp, el qual va donar lloc al quart i últim gol del partit d'Álvaro Pino, qui amb una rematada ajustada al pal, va tancar el triomf del seu equip.