Passat diumenge día 8 de gener es va jugar al Camp del Castell D’Almoines un torneig diferent. Es tracta de la Safor Nova Cup, definida como ‘una festa del futbol’, la qual va comptar amb la presència d’alguns personatges del celuloide molt especials com són els personatges d’Star Wars.

Pintacares, jocs didàctics i més activitats lúdiques varen fer del matí una autèntica festa galàctica. A les 9:00 hores començaren els partits que estigueren jugant-se fins les 16:00 hores i que juntaren en les instal.lacions a vint equips de les categories querubí, prebenjamí i benjamí.

Les imatges dels més menuts amb els protagonistes de l’emblemàtica saga de pel.lícules no tingueren desperdici i, més enllà dels resultats esportius — en querubins el campió va ser el Ciutat de Cullera seguit per Barrio Obrero, Rótova y UE Gandia; en prebenjamins el Ontinyent va ser qui es va fer en el trionf; i en benjamins, per últim, el Ciutat de Cullera, altra vegada, va guanyar—, el que es va viure va ser una jornada festiva com a colofó a les festes nadalenques.

Per tot arreu

Aquest torneig va ser l’acomiadament d’un cap de setmana i d’unes dates en les que ha tonat la competició, però en el qual també es jugaren molts campionats d’ambit festiu en les tres províncies de la Comunitat Valenciana com aquest i que deixen clar que el futbol base fa gaudir.