LEl Benirredrà CF compta en aquesta temporada 2016-2017 amb un total de 16 equips: 14 de futbol base, el amateur i el de veterans, que suposa una novetat. El lema del club en aquesta nova etapa ja consolidada és «el talent guanya partits, però el treball en equip, campionats».

Els conjunts de futbol-8 són el querubí que dirigeix Víctor Braco amb el seu auxiliar Vicent Sastre; el prebenjamí A (entrenador Fernando Monparler i auxiliar Arturo Escrivá); prebenjamí B (Óscar Gregori); benjamí A (Josevi Piris i Vicente Hidalgo); benjamí B (Raúl Rovira i Salva Navarro); benjamí C (David Parrés i Izan Morales); aleví A (Ignacio Catalá i Daniel Amorós); aleví B (David Muñoz i Fran Peris); aleví C (Rubén Bermúdez i David Aparisi) i aleví D (Kevin Fernandez i Joshua Giner). En total, 122 jugadors i jugadores en deu equips.

El club està treballant aquesta temporada per a donar-li continuïtat als objectius marcats en les campanyes anteriors quant als equips de futbol-8. S'està aconseguint que els xiquets i xiquetes del Benirredrà CF comencen a practicar esport en un entorn familiar i immillorable mitjançant l'aprenentatge de valors tan importants per a aquestes edats com són la companyonia, la diversió, l'educació, el respecte i uns altres que estan per sobre de la simple competició. També s'intenta treballar a tots els equips amb una metodologia globalitzada perquè els jugadors conforme van pujant de categoria tinguen el mateix estil de joc i l'ensenyament siga molt mes fàcil d'assimilar.

En futbol-11, els equips són l'infantil A amb Salva Llopis d'entrenador i auxiliar Sergio Amorós; infantil B (Ximo Ferri); cadet (Lazaro Moreno); juvenil (Hugo Balsera i Jesús Juan Clavier ´Situat´) i l´amateur dirigit per Marcos Estruch amb Honori Miñana de preparador físic i Emilio Peiró de delegat. En total, 5 equips i 94 jugadors.

Ausias Conca és el coordinador esportiu del club i Iván Vidal el preparador de porters de tots els equips. En futbol-11 s'intenten aplicar els mateixos valors però en aquestes categories ja se li dóna un poc més d'importància a la competició, sobretot en categoria juvenil i al fet que els jugadors intenten realitzar sobre el camp tot l'après en la fase de formació.

Una de les principals metes és treballar per a forjar els valors d'un club familiar, que els jugadors tinguen un sentiment real d'afecte cap al club. Que tinguen ganes de jugar en el seu primer equip com passava anys arrere. Intentar acabar, dins de les seues possibilitats, amb eixe sistema de mercenaris.