Ja fa massa temps que els aficionats del València CF no es mengem un torrat, és a dir, que no guanyem un títol. El 2008, quan guanyarem la copa del Rei, queda molt lluny i l´afició necessita un senyal per a seguir il·lusionant-se i creure en el seu equip. Portem tota la temporada avivant l´esperança de què guanyar la lliga és possible, perquè estem farts de ser un equip mediocre que no aspira a res. Sabem que hui per hui és un objectiu quasi impossible perquè tens a dos equips com Reial Madrid i Barça que tenen l´obligació de guanyar-ho tot, amb uns pressupostos totalment desorbitats i que són las ´niñas bonitas´ de la Federació, que els ho consent tot, i que és còmplice de la lliga tan desigual que tenim. Però l´any passat l´Atlético de Madrid ens va donar a tots una lliçó de competitivitat i determinació i va ser capaç de plantar-los cara i endur-se la lliga, igual que féu el València CF de Rafa Benítez allà pel 2002 i 2004. La fórmula màgica és CREURE que pot ser.

El València CF és un equip que necessita títols per a seguir atiant la flama en una afició que mai falla i sempre ho dona tot. En l´any que comença, tenim una oportunitat molt bona de guanyar la Copa del Rei. La Copa ha de ser la nostra Champions particular, i com a tal, hem de plantejar els partits, amb la serietat que correspon. Entrenador i jugadors del València CF, per si ningú vos ho havia dit encara, volem guanyar la copa del Rei del 2015, ara ja sabeu el que heu de fer, però per favor, s´han acabat les cacauaes en eixa competició, perquè si no, a Enrique Rita (amigatxo de la colla que ve a vore els partits del València CF) el matareu d´un disgust.

Ara que acaba l´any és un bon moment per a fer balanç de tot el que ha ocorregut en el València CF. En primer lloc, cal mencionar que hem passat de tindre un futur incert, amb moltes possibilitats de desaparèixer, a tindre un equip renovat i jove, que està lluitant per estar ahi dalt en la lliga. Que s´ha reforçat amb grandíssims jugadors com Álvaro Negredo i que, si no passa res, ara en el mercat d´hivern vindrà altre crack de la talla de Enzo Pérez. Personalment, sóc dels que pensa que els grans jugadors sempre tenen cabuda en els grans equips, i hui dia, el València CF és un gran equip que està buscant el lloc que li correspon. Dames i cavallers, hem TORNAT. Per a què açò siga definitiu, tan sols ens queda un xicotet detall, un senyal que ens il·lumine el camí i ens done eixe plus d´autoconfiança: guanyar-li al R. Madrid en Mestalla. Hi ha una manera millor de començar l´any? Res més, que passeu un Bon Nadal i que el 2015 vinga carregat de bons jugadors i títols esportius. Amunt!