Continua sense poder ser, per una raó o altra no hi ha manera de guanyar un partit en lliga. Ja sé que els últims dos encontres eren de ´terra cavar´ davant de dos equips forts com el Vila-real i Reial Madrid, però ens falta eixa miqueta de sort que fa que la balança s´incline al teu favor. Les sensacions de l´equip són molt millor que quan estava Nuno, això és evident, però les bones sensacions no són suficients per a guanyar els partits. La recuperació del València CF s´ha de materialitzar sumant de tres en tres punts i això solament serà possible des de la solidesa defensiva i l´efectivitat en atac. En primer lloc, hem d´evitar fer eixes faltes prop de l´àrea que ens han costat tant cares, com per exemple en el gol que encaixàrem en Vila-real o el de Gareth Bale ací en Mestalla. En segon lloc, és fonamental ´enxufar´ les ocasions clares de gol, com la que va tindre Paco Alcácer en Vila-real o la de Negredo en l´últim sospir de l´encontre davant el Reial Madrid. Això no es pot fallar.

Diumenge passat vaig repetir la mateixa sensació que el dia que jugàrem davant el Barça. No sé si me´n anava a casa content o enfadat. Supose que si no haguérem tingut l´ocasió de Negredo al final del partit estaria satisfet pel resultat, però és inevitable acabar frustrat i calent com una mona perquè el R. Madrid s´escapà viu.

Per altra banda, la Copa del Rei ens està donant ´vidilla´ i el 4-0 al Granada és un bon resultat i també una bona notícia. La millor manera que tenia Álvaro Negredo de reivindicar-se després de l´errada de l´altre dia era ficar un hat-trick i dir ´ací estic jo´. Ahí Gary Neville va estar molt encertat en donar protagonisme i confiança a un davanter que necessita marcar gols com el respirar. Ja vorem com caminem tant en Copa del Rei o en Europa League però, de moment, pareix ser que a Gary li va la marxa en competicions del KO, on l´equip ix ´enxufat´ i amb les idees més clares.

Que demanar-li als Reis

Ara que han passat els Reis Mags, no vull deixar escapar l´oportunitat d´escriure la meua carta particular, i més tenint un Rei Mag d´Orient com és Peter Lim. Estimat Rei, per al 2016 et demane jugar i guanyar les finals de la Copa del Rei, Europa League i classificar-nos per a la Champions de l´any que ve. Com deia el meu fill, que escrivia cartes quilomètriques demanant absolutament tots els regals: «Pare, que no passa res, quantes més coses demanes, més coses et duran, no saps que els reixos ho duen debades?». Jo li contestava: «si fill, per demanar que no quede». Com sé, Peter Lim, no vols reforços en hivern, ens conformarem per demanar-te alguns jugadors per al proper curs. Per exemple; Camacho „Málaga„, Bartra „Barcelona„, Lucas Vàzquez „R. Madrid„. Què voleu que vos diga? A mi m´agraden. No són jugadors de cost multimilionari però ens vindrien molt bé per a millorar l´equip. Per cert, també inclourem en la carta, guanyar-li a la Real i sumar tres punts en lliga, que bona falta ens fa. Amunt!

Lea más opiniones de colaboradores, aquí