Serà ´bonico´ guanyar 4 encontres seguits, sumar 6 ¡puntacos¡ en lliga i classificar-se per a la següent ronda en Europa League amb un contundent 10-0? I tot això en 15 dies. Eixa també és la realitat, però volem més, volem seguir sumant de tres en tres on cada partit serà una revàlida de l´anterior i així successivament fins que acabem la lliga. No cal mirar enrere sinó davant, i ara, qui tenim davant és el Bilbao que està a 4 punts. Una victòria ens situaria a tan sols un puntet de l´equip basc, i a partir d´ací a per el següent rival.

Quan he citat abans la paraula successivament, m´ha vingut al cap el davanter del Granada, Isaac Success. Vaja jugador més desequilibrant! Que li ho pregunten a Siqueira! Al València CF li vindria de perles un jugador d´eixes característiques: ràpid, amb desbordament en l´un contra un, insistent en la pressió i que centra bé. Xe! Una haca jove, forta i ´templà´. Si jo fora el director esportiu i responsable dels fitxatges del València CF, el diumenge mateix en acabar l´encontre davant el Granada, em plante baix en la porta del vestidor i li tire els trastos al bo de Success de cara a la temporada que ve.

Ara que hem esmentat l´encontre València CF-Granada, caldrà analitzar algunes cosetes al respecte; és incomprensible com el València CF, després de marcar el 0-1 recula descaradament i renuncia a jugar al futbol, quan tots sabíem que el partit encara estava obert i el Granada en qualsevol moment podia fer-te un tratge, com així va ser. No podem dependre tant de la providència i dels errors en atac de l´equip rival perquè això fa que sigues un equip mediocre. En fi, com sempre diguem, a poc a poc. Sempre és millor corregir errors des de la victòria que no en l´empat o la derrota.

A Mestalla es presenta un ´morlaco´ de castanyes com és l´Atlètic de Bilbao. Serà interessant vore com el València CF interpreta i gestiona eixe partit. El meu ´amigatxo´ Ivan, soci del Bilbao i que estarà en tribuna per a presenciar l´encontre, ja m´ha dit «Esteu en remuntada emocional i anímica, però el Bilbao està fort. Ho demostràrem contra el Barça i contra els francesos. Si passem l´eliminatòria davant el Marsella estarem eufòrics i anirem a pel València CF amb més ganes. En qualsevol cas, serà un superpartit jugat de poder a poder. Però l´enano Muniain i Aduriz vos amargaran la vesprada€» Estic d´acord amb Ivan que cal nugar en curt a Muniain i Aduriz perquè ahí és on està el perill de l´Atlètic, així és que Gary-Ayestarán o Pako-Neville¸ ja saps a qui has de parar .

Respecte d´allò que va ocórrer a Londres el passat dimarts en l´eliminatòria entre els equips juvenils de València CF i Chelsea, simplement he de dir que és una vergonya indignant vore la ´charlotà´ que féu l´àrbitre que va xiular eixe encontre. Després, apareix la UEFA dient que «va ser un error d´apreciació». Miren, senyors de la BUFA, no va ser un error d´apreciació de l´àrbitre, va ser gol i no hi ha més discussió. Cal tornar a fer la tanda de penals i xim pum! Ale! Sempre amunt i a menjar-nos els lleons.

Més articles de opinió de Paco Lluís, açi.