Ja està ací, ja ha arribat, és l´hora de Prandelli. Demà comença una nova era per al València CF. Com sempre, l´etapa que comença el nou entrenador estarà marcada pels resultats i també per la proposta futbolística que ens oferisca. D´entrada, el senyor Pradelli ja conta amb el meu suport, per a mi és el millor entrenador del món, perquè entrena al meu equip, i que com deia Pedro Cortés: cal estar a mort amb l´entrenador fins un minut abans de despatxar-lo. Però, això ja vindrà, si és que ha de vindre. Ara toca, tornar a armar-se de paciència i confiar amb el saber fer del nou tècnic. Hi ha un dit que diu "a entrenador nou, victòria segura". Esperem que s´acomplisca eixe tòpic i ens emportem els tres punts. Sincerament, crec en Prandelli, i crec que li va a canviar la cara a un València CF, que amb el que portem de temporada, no ha mostrat el seu potencial.

Ja sé que m´he vingut amunt i que la cosa no està per a tirar coets, però a hores d´ara, toca estar tots juntets; entrenador, jugadors i afició, i remar en la mateixa direcció. És l´única fórmula d´eixir del pou on ens hem clavat. Sobretot són els jugadors els que han de fer un pas endavant i creure en la filosofia del míster. Ells són els que interpreten el joc i fiquen la cama en cada jugada. Ai! Si s´adonaren de com patix l´afició cada vegada que perden un baló, o no rematen un centre, o perden la marca del davanter contrari. En eixos detalls és on està la diferència entre jugar amb intensitat o ser uns mediocres. Ja no estem per a bobades, és l´hora d´arromangar-se i oferir la millor versió.

Serà una temeritat deixar escapar els tres punts davant un equip, teòricament més fluix que tu, com és el Sporting de Gijón. No ens podem permetre el luxe de tornar a perdre, perquè la setmana que ve juguem contra el Barça i és millor emprendre eixe encontre fora dels llocs de descens. Dames i cavallers, que estem ahí baix, enfonsats en la taula de la classificació, i no s´hi sol eixir de la nit al matí, però una victòria ens donaria l´oxigen necessari per a respirar una miqueta i preparar més tranquils els propers enfrontaments. És l´hora d´espolsar-se el mal rotllo que portem damunt, alçar el cap i contestar-li a més d´un "ahí tens això, que t´ha paregut el partidàs que ha fet el València CF? Anem a remuntar...". Bé, ja n´hi ha prou, que me´n torne a vindre amunt.

Canviant de terç, espere que Prandelli estiga al corrent de tots els jugadors que té el València CF a la pedrera, ell sabrà d´aquells que no li aprofiten i dels que li poden donar rendiment. Senyor Prandelli, si aposta per jugadors de la pedrera, que siga de veritat i no marege la perdiu. M´explique; si Carlos Soler, Lato, Fran Villalba... són jugadors vàlids per al València CF, no s´arrugue a l´hora de donar-los minuts, siga valent i demostre que compta amb ells, l´afició li ho agrairà. Amunt!

Més articles de opinió de Paco Lluís, açi.