Este cap de setmana es van celebrar les primeres partides de quarts de final de la XI Copa de Galotxa de la Generalitat Valenciana. Montserat, Xest i Quart de les Valls tenen peu i mig en les semifinals, després d'aconseguir destacades victòries en les partides d'anada de les primeres eliminatòries. Montserrat va aconseguir assaltar la pista de Tibi, on van jugar enfront dels representants del club de Benimagrell el diumenge al matí, aconseguint un 15 a 70 pràcticament definitiu. Idèntic resultat, però jugant com a locals, va ser l'assolit per Quart de les Valls, que van guanyar en la població del Camp de Morvedre als campions de llargues, Sella.

Aquesta partida va deixar un bon sabor de boca als aficionats presents. Malgrat el resultat final, els alacantins no van baixar els braços, demostrant que saben jugar en un carrer natural. La sorpresa de la setmana la va donar Xest, amb el seu rest Alejandro molt bé aclimatat a fer el bot, malgrat procedir del frontó i no haver jugat pràcticament a cap modalitat amb corda.

El 70 a 20 enfront d'Agost els permetrà afrontar la partida de tornada per terres alacantines amb certa comoditat. Finalment, la partida entre dues de les formacions dels clubs de galotxa, Borbotó i Marquesat, es va saldar amb una apurada victòria dels primers, que jugaven com a locals. El 70 a 55 no donà un favorit clar per a la tornada de la setmana pròxima.

En la competició juvenil Massalfassar va guanyar 50 a 45 a Montserrat, amb el que tot queda pendent per a la partida de tornada. Quart de Poblet va caure en el carrer de Beniparrell enfront dels joves del Benidorm amb un 15 a 50 que donà com a clars favorits als alacantins per a disputar la ronda de semifinals. Per la seua banda, els juvenils del club de Quart de les Valls no van poder fer valdre el factor pista i van caure 35 a 50 enfront del Borbotó.