Una altra jornada més i La Pobla de Vallbona i Massalfassar segueixen al capdavant de la classificació de la màxima categoria de l´edició número 18 del Campionat Autonòmic d'Escala i Corda.

En el cas de l'equip del Camp de Turia va ser després de vèncer com a local i amb comoditat a la formació de Borriol. Una partida en la qual els errors no forçats dels jugadors castellonencs van pesar com una llosa i que van permetre a ´Tou´, Zarzo i Javi fer-se amb els tres punts, que els situen en solitari al capdavant de la taula amb nou punts, per sis amb els quals compten Algimia d´Alfara i Borriol.

La setmana vinent es viurà un altre interessant duel pel liderat, ja que la Pobla de Vallbona visitarà el trinquet de Algimia per a mesurar-se al primer equip del club del Camp de Morvedre. En el grup restant de primera categoria els jugadors del Massalfassar van caure en el seu desplaçament al trinquet de Murla, on es van enfrontar al jove equip alacantí. Malgrat això, la primera formació del club de l´Horta Nord segueix al capdavant, amb nou punts, tres per davant dels seus botxins en la partida del cap de setmana passat. En la següent jornada l'equip de Massalfassar jugarà a casa contra uns vells coneguts, la formació de Marquesat, rivals en nombrosos campionats de galotxa. Es per esta raó que els jugadors d'un i un altre equip es coneixen a la perfecció.

Ja en la divisió de plata són la Pobla de Vallbona B, Les Valls, Xilxes i Almussafes els qui lideren els seus corresponents grups de competició, tot i faltar per jugar-se l'última i definitiva jornada, que tindrà lloc el cap de setmana vinent. En el cas de la tercera A són els equips dels clubs d'Onda, Xabia, Manises, Riba-roja, Torrent i, de nou, la Pobla de Vallbona, els qui ocupen les primeres posicions de cadascun dels sis grups del torneig. Repeteixen al capdavant dels grups de tercera B representants de Riba-roja i Torrent, juntament amb dos equips del club d'Almassora, Massalfassar i Picanya.