El desafiament de Pelayo ha deixat en un segon pla la resta de cites de la setmana però hi ha altres partides destacades com la que es jugarà el diumenge de matí a la localitat de Dénia. Com que este trinquet no és un recinte habitual en l’oferta setmanal s’ha confeccionat un cartell que resulte especialment atractiu per als espectadors amb Miguel i Dani contra Pere Roc II i Pere (11:30 hores).

Davant la impossibitat de convocar als dos escaleters de referència, Soro III i Puchol II, que jugaran el dissabte en Pelayo, el cartell presenta als jugadors que els succeeixen en l’escalafó oficiós, cas de Miguel i Pere Roc II. Una cosa semblant passa també amb la posició de mitger. Félix i Javi són a hores d’ara els més decisius però també seran protagonistes del desafiament del dissabte i d’ahí la presència de Dani i Pere.

El de Benavites és sinònim de bon fer i continua meravellant amb el seu lloc estètic i de qualitat mentres que el de Pedreguer està sent un dels més destacats des de fa mesos.

Raspall

Els seguidors del raspall també tenen esta setmana una partida que es pot definir d’especial per la seua singularitat doncs el trinquet de La Llosa de Ranes anuncia per al dissabte confrontació entre restos i punters. Ian i Moltó s’enfrontaran a Sidahmed i Coeter II. Per a garantir l’equilibri el trinqueter Balduino ha fixat una norma amb la qual Moltó no podrà restar les pilotes del mitger rival.