Soro III compleix a casa

El campió individual guanya a Massamagrell després de remuntar a Javi

13.01.2016 | 13:21
Soro III va jugar ahir contra Javi, el seu company en el desafiament de Pelayo

Soro III i Javi, que el proper dissabte formaran parella a Pelayo per a enfrontar-se a Puchol II i Félix en desafiament, tingueren ahir una destacada actuació al trinquet de Massamagrell tot i que van jugar com a rivals. El campió individual va tindre com a mitger al seu paisà Héctor II mentres que Javi va formar amb Pere Roc II al rest. Es va imposar la parella de casa en el cara o creu de l´últim joc (60-55).

L´aportació de Soro III i Javi en els seus equips va ser molt distinta. L´escaleter va començar un poc gelat la partida i la pilota no l´eixia de les mans amb la violència que normalment és característica. Esta situació va permetre que els rivals obriren bretxa en el marcador per a distanciar-se en quatre jocs (40-20). Però el motor dièsel de Soro III va començar a funcionar poc a poc amb la fiabilitat que acostuma i açó va propiciar la remuntada i el posterior triomf de la parella de Massamagrell.

El rendiment de Javi va anar al contrari, de més a menys. El mitger començà fortíssim, soltant obusos, i les seues rematades pràcticament eren sinònim de quinze. Però a poc a poc el gegant de Massalfassar va anar apagant-se. La seua pilota ja no portava el verí dels jocs anteriors i baixar la seua eficàcia en atac va permetre que Soro III i Héctor II reviscolaren i guanyaren.

Els quatre protagonistes del desafiament ja no tornaran a jugar fins al proper dissabte i dedicaran la resta de la setmana a preparar la partida. Puchol II i Félix entrenaran hui mateix al trinquet Pelayo. L´escaleter de Vinalesa es va anunciar ahir a Borriana i amb companyia de Bueno va caure amb claredat contra Pablo II i Dani. El seu nivell va estar lluny de les seues possibilitats. Félix va demanar a Val Net no jugar cap partida al llarg de la setmana per a reservar-se per al desafiament.

Soro III i Javi també tastaran Pelayo abans del dissabte. Ells han decidit fer el simulacre de la partida el dijous de matí.

Entrades a la venda
La venda d´entrades de cara al dissabte continua a molt bon ritme, segons expliquen des de Val Net. El paper de l´escala, el més car, ja s´ha esgotat i per tant solament queden les localitats de les tres galeries que tenen un preu de dotze euros. Aproximadament s´ha venut ja un setenta per cent de l´aforament del recinte.

Hui es poden adquirir entrades al trinquet de Guadassuar. Altres opcions per als aficionats són el mateix trinquet Pelayo o les oficines de Val Net en horari de matí. Per al dissabte s´ha reservat un xicotet percentatge per a la taquilla del trinquet. Tenint en compte que queden tres dies per a la disputa del desafiament, el ple en la ´Catedral´ sembla que està totalment garantit amb este ritme de venda.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine